UDRUŽILE SE BIKOVIĆEVE BIVŠE Od ogromne ljubavi ostao je samo GNEV

Printscreen/Instagram

Poznati

UDRUŽILE SE BIKOVIĆEVE BIVŠE Od ogromne ljubavi ostao je samo GNEV

Ruska plesačica Arina Vološina i srpska manekenka Barbara Tatalović su se udružile i javno progovorile o vezi sa Milošem Bikovićem. Naime, Arina i glumac su tek nedavno okončali romansu, dok su Barbara i Biković ljubav okončali pre tri godine.

Ruskinja se putem Instagrama obratila javnosti, podelila fotografiju glumca i nje, potvrdila da je sa Milošem Bikovićem bila u vezi godinu dana, pa potom tvrdila kako za to vreme nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

Njene reči izazvale su pravu bujicu komentara, a ubrzo potom se oglasila se nekadašnja Bikovićeva devojka, Barbara Tatalović koja se udružila sa Arinom i poručila kako je istina sve ono što je navela na Instagramu u opisu fotografije sa glumcem.

„Sve navedeno u tom tekstu prepoznajem. Mogla bih jedino da dodam niz gnusnih stvari koje sam doživela iz cele ove situacije i da od cele ove situacije napravimo jedan rijaliti. To nije poenta. Poenta je da stanem u zaštitu toj hrabroj devojci i da masi koja veruje u farsu potvrdim da to šta je napisala i te kako ima smisla. Dalje ne želim da ulazim u sve ovo, niti svoju porodicu, momka i najbliže uvlačim u blatoi farsu koja je prezentovana masi i u koju masa slepo veruje. To je, čini mi se, borba sa vetrenjačama“, poručila je Barbara između ostalog.

Njihove objave šokirale su javnost, i komentari su se samo nizali, a mnogi su se zapitali i šta se uzapravo desilo.

Barbara i Miloš su 2018.godine bili u ljubavi, zajedno se pojavljivali na crvenom tepihu, a privatni snimci koje je glumac kačio a društvene mreže oduševljavali su njegove brojne pratioce. Ipalk ljubavi je došao kraj, a kako su mediji prenosili, razlog je daljina i Miloševa česta putovanja u Rusiju.

Nakon raskida sa glumcem Barbara je je istakla da joj uopšte ne imponuje kada je nazivaju bivšom devojkom Miloša Bikovića, a objasnila je i zbog čega.

– Molim medije da prestanu da pišu o meni u kontekstu bivše devojke Miloša Bikovića. Uopšte mi to ne imponuje. Štaviše, užasava me i degradira. Ja sam Barbara Tatalović, glavom i bradom, imam jaku porodicu koja stoji iza mene i to je moj identitet – napisala je svojevremeno manekenka, a prenosi „Story“.

Sa druge strane, sada je i podržala Ruskinju Arinu Vološinu, koja je javno tvrdia da se Miloš prema njoj ponašao grubo.

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top