VERICA RAKOČEVIĆ ZAUSTAVILA VREME: Da li je moguće da u osmoj deceniji ima ovakve noge? (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

VERICA RAKOČEVIĆ ZAUSTAVILA VREME: Da li je moguće da u osmoj deceniji ima ovakve noge? (FOTO)

Kad god Verica Rakočević javno kaže koliko ima godina, „Gugl“ se „usija“ od pretraga „Verica Rakočević godište“. Naša najpoznatija kreatorka nikada nije krila datum rođenja, ovog proleća proslavila je 73. rođendan, ali kada se taj podatak spoji sa njenom fotografjom, jedini logičan komentar je „nemoguće“.

Oni koji je lično poznaju potvrdiće da to nema veze sa fotošopom, Verica Rakočević isti utisak ostavlja i uživo.

‒ Da li žena u sedamdesetim treba da nosi ovo? Da, ukoliko joj je samo nebo granica i ukoliko je apsolutni vlasnik svog života ‒ poručuje Verica uz provokativnu fotografiju na kojoj pozira u sakou naglašenog struka i čizmicama, pa su se u prvom planu našle njene vitke noge.

Noge Verice Rakočević – najbolja reklama za sopstveni brend

Ako je želela da skrene pažnju na garderobu koja se može kupiti u njenom butiku u centru Beograda, uspela je. Bolja reklama ili manekenka definitivno joj nije potrebna.

Ispod fotografije o kojoj će se dugo još pričati u rekordno kratkom roku osvanulo je na stotine komentara sa izrazima podrške, divljenja i ljubavi.

Duška Jovanić, Snežana Dakić, Tijana Dapčević, Sloboda Mićalović samo su neke od poznatih dama koje su otvoreno pokazale oduševljenje Veričinom energijom i harizmom.

Jedna poruka posebno je dirnula kreatorku. „Ljubi majka svoje sunce“, uzvratila je Verica Rakočević na objavu ćerke Elene Karaman, koja joj je uputila tri srca.

Hellomagazine

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top