ŽENA MORA DA ZNA DA KUVA, TO JE PUT DO NJEGOVOG SRCA

Poznati

ŽENA MORA DA ZNA DA KUVA, TO JE PUT DO NJEGOVOG SRCA

Supruga Novaka Đokovića zbog svojih stavova često je bila na meti kritika

Jelena Đoković veoma je aktivna na Instagramu i često iznosi svoje stavove o raznim temama. Iako sve potkrepljuje dokazima priznatih istraživača, naučnika, lekara, Jelena se neretko zbog svojih tvrdnji nalazi na meti kritika.

Ona govori o vaspitanju dece, sina Stefana i ćerke Tare, o specifičnom načinu ishrane, a svoj Instagram profil posmatra kao način da podeli svoje mišljenje, savete ali i pokrene raznovrsne diskusije.

Sada se bavila onim što su nam roditelji i društvo usadili, a to je kakve žene treba da budu, odnosno da li je nepodnodno da žena zna da kuva. Još su nam bake govorile da put do muškog srca vodi preko stomaka, a Novakova supruga je to pitanje i pokrenula.

“Žena mora da zna da kuva“, navodi se u Jeleninoj objavi koju je dopunila konstatacijom.

Onda se osvrnula i na rečenicu koju je većina žene često čula od svojih majki ili baka.

“Ja sam u tvojim godinama znala sve da kuvam “, pisalo je u trećem storiju na I šta je Jelena napisala „I šta ćemo sad“.

Novakova supruga je još jednom uspela da izazove žustre reakcije. Dok jedni misle da je potpuno prirodno da sve ono što naučimo u roditeljskom domu, verovanja, i uverenja i principe, prenosimo na svoju decu kao neku vrstu nasleđa, drugi smatraju da uvek imamo mogućnost izbora.

“Sama tema je vrlo zanimljiva za diskusiju i udara baš u centar svega onoga što smo naučili kao klinci. Žena mora da je dobra kuvarica je evergreen klasik“,  “I šta je u tom loše? Ne verujem da bilo ko želi da odgoji devojčicu a da je ne nauči da kuva. Valjda je to prirodno i normalno, a kada se i sinu pokaže i on nauči onda je JackPot “, samo su neki od komentara na Jeleninu temu.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top