OSOBINE KOJE IMAJU SAMO FATALNE ŽENE

pixabay.com

Lifestyle

OSOBINE KOJE IMAJU SAMO FATALNE ŽENE

Evo kojih 6 osobina imaju samo fatalne žene – da li su vaše karakterne crte na ovom spisku?

Fatalna žena nije ona koja ima savršenu kosu, šminku i markiranu garderobu, to je žena koja ostavlja mnogo veći trag nego što je fizička lepota. Ona zrači jedinstvenom energijom, a njena tajna je unutrašnje emocionalno blagostanje.

Često se trudimo da postignemo savršenu figuru, sredimo kosu i tragamo za haljinom u kojoj ćemo izgledati zanosno. U tokj trci za idealima lepote, ponekad dam egube svest o onome što je najvažnije, ato je njihova unutrašnja lepota i magija. Ne smemo zanemariti svoju moćnu žensku energiju, talente i kreativnost, već treba da ih istaknemo u prvi plan.

„Lepota je ono što čovek oseća u sebi a njegove oči reflektuju. Lepota nije nešto fizičko.“ – rekla je Sofija Loren.

  1. Vi ste strastvena ženaU svemu što radite imate strast, a na taj način podstičete druge, inspirišee ih da budu bolji.
  2. Nezavisni steSvoje probleme rešavate sa puno vere u sebe i retko kada očekujete nešto od drugih. Sami birate svoj put života i spremni ste da se suočite sa mnogim izazovima. Vama nije potreban partner kao pomoćnik ili druga polovina, već kao podrška i ljubav.
  3. Iskreni ste i otvoreni prema ljudima koje voliteNikad ne prikrivate isrinu, već je ona vaš glavni alat za sreću i uspeh u poslu  i ljubavi.
  4. Imate veoma nežnu dušuVi ste tip žene koja stalno brine o drugima i saoseća sa drugima. Posedujete razvijenu empatiju i razumete druge. Ovo vas čini sjajnim prijateljem i osobom koja zrači energijom ljubavi.
  5. Posedujete samopouzdanjeVerujete u sebe, čak i kad doživite neuspeh. Niste samokritični, kada padnete, ustajete i nastavljate dalje.
  6. Pažljivo birate kome dajete svoje srceNe dopuštate sebi da budete u toksičnim vezama i ne pristajete na ništa manje od iskrene i prave ljubavi. Pažljivo birate partnera, ali kada pronađete ono što želite, u ljubavi ste čarobni.

    Izvor: Sensa

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top