Šuškalo se i o venčanju, a usledio je — KRAJ LJUBAVI

Printscreen/Instagram

Poznati

Šuškalo se i o venčanju, a usledio je — KRAJ LJUBAVI

Glumac kog smo proteklih godinu dana gledali u seriji „Igra sudbine“ ponovo je slobodan

Glumac Luka Raco (30) više nije u vezi s lepom Vanjom, javljaju domaći mediji, a to se da pretpostaviti već na prvi pogled na njegov profil na društvenoj mreži Instagram.

Jedan od najatraktivnijih srpskih glumaca je, po svemu sudeći, ponovo slobodan, budući da je obrisao sve fotografije s Vanjom.

Ona je prva devojka o kojoj je Luka javno govorio i koju je predstavio javnosti, a nedavno je istakao da je srećan što ona ona ima razumevanja za njegov posao i pominjao čak i da je njihova veza toliko ozbiljna da razmišlja o venčanju.

— Vanja u potpunosti razume moj posao. Nema primedbi ni zamerki jer je svesna da je glumački posao takav, da to nije toliko bitno koliko ljudi misle da jeste kada gledaju na televiziji, da se tome pridaje preveliki značaj. Mi to shvatamo kao posao. Želim da učinim sledeći korak iz ljubavi, a ne iz papirološkog dela ili da bismo nekoga mogli da nazovemo suprugom, odnosno da budemo muž i žena. Mislim da je u suštini to mnogo više od papira — ispričao je Luka pre nekoliko meseci.

Bivši par se, inače, poznavao više od 10 godina, a Vanja je neko vreme studirala u Milanu, pa ju je Luka pozvao da izađu čim se vratila u Srbiju i ubrzo su otpočeli vezu.

GLOSSY 

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top