Savršen glas, a tek stas.. DŽEJLA RAMOVIĆ pokazala čime raspolaže (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Savršen glas, a tek stas.. DŽEJLA RAMOVIĆ pokazala čime raspolaže (FOTO)

Zavoleli smo je kada se sa 12 godina pojavila u muzičkom takmičenju za pevačke zvezde.

Pevačica Džejla Ramović nedavno je proslavila tek 19. rođendan, a iza sebe ima nekoliko velikih hitova i popularnost na kojoj joj mogu pozavideti i najveće zvezde. Ova mlada pevačica nadaleko je čuvena po svojim vokalnim sposobnostima, skromnosti i osećaju za stil.

Tako je sinoć na društvenim mrežama objavila fotografiju u izuzetno elegantnom izdanju, uskoj crnoj haljini od satena sa visokim šlicem i dekolteom, bez bretela. Uz crnu haljinu savršeno je uklopila i crne sandale i zelenu tašnicu koja daje poseban pečat njenom stajlingu.

Džejla Ramović se kao dvanaestogodišnja devojčica prijavila na takmičenje Zvezde granda. Stigla je do petog kruga i tada joj je žiri kada je ispala rekao da treba još da sazre i da dođe za neku godinu. Od naredne sezone uvedeno je novo muzičko takmičenje za mlade talente pod nazivom Neki novi klinci gde je Džejla pobedila.

U sezoni 2018/19 opet se prijavila za takmičenje Zvezde Granda i svojim nastupom u prvom krugu ostavila pozitivan utisak na žiri dobivši sve njihove glasove. U saradnji sa mentorkom Marijom Šerifović stigla je do finala na kome je i odnela pobedu.

Magazin.novosti

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top