Marija Karan varala bivšeg muža sa sadašnjim dečkom!?

Printscreen/Instagram

Poznati

Marija Karan varala bivšeg muža sa sadašnjim dečkom!?

Marija Karan duže od godinu dana uživa u romansi sa Vladanom Balabanom, IT stručnjakom iz Novog Sada, koji je ostavio suprugu i troje dece zbog lepe glumice.

Međutim, kako se čini, ni Marija nije bila verna svom mužu, budući da je vezu s novim dečkom započela još dok je bila u braku sa holivudskim producentom Džoelom Lubinom.

Naime, kako nam je izvor blizak glumici ispričao, Karanova i Balaban su vezu započeli početkom prošle godine, neposredno pre nego što je proglašena pandemija koronavirusa, a Marija se zvanično razvela od svog supruga tek ove godine.

– Marija izbegava da u javnosti priča puno o Vladanu zbog načina na koji su ušli u vezu – rekao je izvor blizak glumici i objašnjava zbog čega.

– Tada je bila u braku sa Lubinom, a njen novi dečko je takođe bio zauzet. Da bi izbegla da se o tome piše, Marija se trudila da njihov odnos bude što dalje od očiju javnosti barem neko vreme, dok se to ne zaboravi – objašnjava naš izvor, i dodaje:

– Oni su vezu otpočeli pre karantina prošle godine, a Marija se zvanično razvela u aprilu ove godine. Međutim, to im nije smetalo da uplove u romansu – kaže naš izvor, i objašnjava da se Karanova plašila kako da svom sinu predstavi novog muškarca u svom životu.

– Marija ima sina Marka Lea iz braka s holivudskim filmskim producentom, dok njen novi partner ima troje dece. Međutim, iako se plašila kako će njen sin prihvatiti novog muškarca u njenom životu, njeni strahovi su se pokazali kao neosnovani. Kad god Marija boravi u Novom Sadu, gde je Vladan iznajmio stan svojoj devojci, on dečaku posvećuje mnogo pažnje i trudi se da mu ispuni svaku želju – kaže naš izvor, i objašnjava da su glumica i IT stručnjak već mnogo puta zajedno išli na luksuzni odmor.

Alo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top