Stvari koje muškarci rade jedino sa ženom koju vole

pixabay.com

Ljubav i seks

Stvari koje muškarci rade jedino sa ženom koju vole

Muškarci i žene pokazuju da im je stalo na vrlo različite načine. Ako je muškarac voljan da javno pokaže svoju ljubav prema ženi, onda je to jedan od znakova da je on veoma ozbiljan kada je u pitanju njihova veza, prenosi portal Family Today. Takođe, potreban je ekstremni nivo ranjivosti da bi čovek pokazao i izrazio tačno ono što oseća u tako velikim razmerima.

Evo šta muškarci rade kada su zaljubljeni i ne boje se da to i pokažu.

Sluša vas
Ako ikada pomislite da se muškarci ponekad ponašaju poput dece, to jeste tačno. Većina muškaraca koncentriše se samo na stvari koje ih zanimaju i oko kojih su strastveni. Ako vas voli, tvoj glas je muzika za njegove uši i sve što morate da uradite je da kažete nešto što je zaista važno i on će svoju pažnju usmeriti ka vama.

Čovek koji vas zaista voli ne samo da će vas čuti, već će obratiti pažnju i na vaše reči. Primetićete da sledi vaše savete i poštuje vaše misli.

Ponekad se prepire s vama
Da, i ovo je tačno. Prepiranje ili svađa nije uvek znak lošeg perioda u vezi. Ako vas zaista voli i ulaže u vaš zajednički odnos, onda će on i odvojiti vreme za prepirke, rasprave i pronalazak rešenja. Povremene rasprave su znak da i on želi da učiniti nešto po određenom pitanju i da se trudi da stvari funkcionišu najbolje kako mogu. Važno je pronaći sredinu koja odgovara za vas oboje.

Ponekad se žrtvuje za vašu sreću
Ovo je jedan od najvećih znakova da muškarac voli ženu. Ako promeni svoje planove, koji njega usrećuju i napravi nove, koji će usrećiti vas, pokazuje da vas voli i poštuje i da je spreman da vas postavi na prvo mesto. Ali, to naravno ne bi trebalo da iskorištavate kako bi dobile uvek ono što vi želite, a odlično bi bilo kada bi pronašli određenu sredinu, odnosno kompromis i kada bi i vi to nekad uradile za njega.

Bori se za vašu ljubav
Zaljubljeni muškarac boriće se iz sve snage za ljubav koju oseća prema vama. On je zbog vas srećan i vi ste poslednje što on želi da izgubi u svom životu.

Ponosan je na vaša dostignuća
Kad muškarac voli ženu, sve što ona čini on oseća i vidi i kao svoje dostignuće. Ponos koji oseća majka kada vidi svoje dete da je prohodalo ili progovorilo ili uradilo nešto novo što i njega samog usrećuje nešto je s čim bi se taj osećaj mogao uporediti. Zaljubljeni muškarac se ne takmiči s voljenom ženom, već ju podupire i usmerava prema naprijed i zajedno s njom kroči u nove pobede.

Misli da ste lepa čak i kada se vi tako ne osećate
Kad muškarac voli ženu, ona je za njega lepa bez obzira na sve. Muškarac na ženi koju voli ne gleda samo fizički izgled, već i druge faktore koji utiču na ženinu lepotu i to je jedino bitno. Za njega ste vi savršena nevezano da li ste obučeni u haljinu i salonke ili ste u trenerci i s kosom zavezanom u rep.

Brine za vaše prijatelje i porodicu jer su oni vama bitni
Zaljubljeni muškarac shvata da su vama vaši prijatelji i porodica važni, a kada su oni srećni, onda ste i vi i on srećni. Zato će on, ako vas voli, pažljivo slušati dok pričate o njima i prepoznaće njihovu važnost u vašem životu. Takođe, ako je potrebno, on će se ponuditi za pomoć ili će navesti rešenje njihovih problema s istinskim zanimanjem i voljom za pomoć ako im to ikada bude potrebno.

Ne boji se da bude ranjiv pred vama
Muškarci ne vole da bude ranjivi – nikad, ali ako vas voli, neće imati problema da vam pokaže da se plaši da vas ne izgubi.

Krstarica

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top