Marija Šerifović u ulozi MATIČARKE: GOVOR koji je održala NASMEJAO DO SUZA SVE PRISUTNE (VIDEO)

Printskrin: Youtube

Poznati

Marija Šerifović u ulozi MATIČARKE: GOVOR koji je održala NASMEJAO DO SUZA SVE PRISUTNE (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović verovali ili ne oprobala se i u ulozi matičarke. Ona je u svom vlogu prenela atmosferu sa svadbe svojih prijatelja i sve nasmejala do suza kada je rešila da bude matičarka na ovoj ceremoniji, a njen govor sve je zabavio.

marija 1.png

– Okupili smo se ovde da proslavimo ljubav naša dva golupčića, Ibrahima i Nataše. Pošto su baš zapeli da se obavežu tom dosadom zvanom brak, moraću u ime grada Beograda, planete Zemlje i svih ovde prisutnih da im objasnim par stvari – počela je Marija svoj govor i obratila se mladoženji:

– Nemoj da sam te videla slučajno, krajičkom oka, a znam kojim se poslom baviš da gledaš u duge žene, gledaj samo uNatašu, kao da suta ne postoji i kad Nataše nema vadiš sliku iz novčanika i gleaš samo nju. Poštuj svoju ženu, a to znači da hodaš na prstima po kući kada je ona u PMS – u, nemoj da bacaš peškir na pod posle tuširanja, a ako hodaš bos po kući ne možeš sa takvim nogama u krevet, jer to žene nervira. Njena familija je najbolja, ne zaboravi to. Ona sme da ih ogovara, a ti smeš samo da im se diviš. Njene drugarice su divne. Naravno, nisu ni lepe, ni zgodne, ni privlačne, ali ti mnogo voliš kada se Nataša sama druži sa njima, jer smatraš da žena mora da ima puno vremena za sebe. Njeni drugovi i kolege si sjajni… – poručila je Marija, pa se onda i mladi obratila i tako nasmejala sve prisutne i dobila veliki aplauz:

marija 2.png

– Što se tebe tiče, biću kratka i jasna… Pogledaj sve ove ljude oko sebe, ako napraviš neko s*anje, imaćeš sve nas na grbači.

Pogledajte kako je izgledala ova ceremonija i Mariju u ulozi matičarke!

Grandonline

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top