Za one starije od 30 godina: Činjenice o vezama koje je vreme da prihvatite

pixabay.com

Ljubav i seks

Za one starije od 30 godina: Činjenice o vezama koje je vreme da prihvatite

Sve do tridesete godine osobe se smatraju potpuno mladima i neiskusnim za neke životne korake.

Međutim, kada dođe do tridesete, dolazi do sumiranja dosadašnjih i pravljenja novih planova za budućnost. Tada neke stvari ostavljate iza sebe, a nešto nosite sa sobom. Donosimo vam činjenice, koje vam mogu pomoći šta da radite u daljem životu sa vašim partnerom.

1. Još uvek ste mladi – uživajte dok ste sami, putujte, maštajte, sanjajte, obiđite celi svet.

2. Budite mu najbolji prijatelj – u godinama ste kada je veoma važno da vam je partner i prijatelj. Pažljivo ga saslušajte i podelite svoje mišljenje.

3. Sve radite zajedno- bilo da se radi o izlasku ili popravci nečeg, uradite to zajedno. Zbližavanje pomaže u odnosima.

4. Vaš odnos je stabilan – ovo znači da na poslu možete uspješno graditi karijeru i napredovati dalje, a vrlo dobro znate da vas kod kuće čeka ljubav i podrška.

5. Poštujte njegovu porodicu – stupanjem u brak s nekim, znači da ćete prihvatiti i njegovu porodicu, kao što će i on vašu.

6. Zajednički život je kao ples – uvek je jedan od partnera onaj koji vodi, a drugi ga prati. Taj ples uvek treba da bude skladan i živahan.

7. Dete je najveći poklon – budite zahvalni ako imate dete. To je nešto najvrednije što će obogatiti vaš odnos.

8. Kada dobijete dete, ne zaboravite na svog muža – naravno da je dete najbitnije u životu, ali ne smete zaboraviti ni svog partnera. Vratite strastvenost i zaintrigriranost u vašu vezu.

9. Prelepi ste, takvi kakvi jeste – kako god izgledali, vi ste svom partneru, kao i on vama lepi kao prvog dana. Opustite se i uživajte u životu. Sreća zavisi samo od vas samih. Problemi i krize se dešavaju kod svih parova, ali samo treba da se setite svih razloga zbog kojih ste zajedno.

Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top