JELENA ĐOKOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA POVODOM SPEKULACIJA DA JE NOLE VARA SA GLUMICOM

Printscreen/Instagram

Poznati

JELENA ĐOKOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSILA POVODOM SPEKULACIJA DA JE NOLE VARA SA GLUMICOM

Supruga našeg teniskog asa oglasila se nizom objava na Instagramu, a povodom učestalih spekulacija da je suprug vara sa glumicom Marijom Karan.

Jelena Đoković poznata je po tome da se ne oglašava vezano za spekulacije u medijima vezane za njenu porosicu i nju. Ali, u poslednje vreme se sve češće i brutalnije plasiraju glasine vezane su za navodnu preljubu njenog supruga Novaka Đokovića, kojeg mediji povezuju sa nedavno razvedenom glumicom Marijom Karan.

Jelena je odlučila da stane tome u kraj i objavom na svom Instagram storiju obratila se javnosti i odlučila da iskaže svoj stav o tome.

Izgleda da je kap prelila čašu ovoga puta, jer je Jelena rešila da se žestoko razračuna sa onima koji plasiraju neistine o njenom suprugu i njoj.

Jelenin odgovor na spekulacije
Jelenin odgovor na spekulacije foto: Printscreen/Instagram/Jelena Đoković

Obratila se svojim pratiocima rečima:

– Ako ne demantuješ laž jer nemaš odgovor na glupost i prosto ne baviš se time, za novinare se to računa kao zeleno svetlo da nastave da te provlače po novinama i od tebe prave dvorsku ludu. Posle 15 godina pisanja o aferama sa svakom devojkom iz našeg zajedničkog društva, sada nas toliko dobro znaju kao par da znaju da sam čak i ljubomorna bez reči i dela (jer navodno to se ne vidi, ali oni znaju ili imaju pouzdane izvore). A naravno, kad ne demantuješ glupost ona automatski postane mamac za buduće objave o sada već bivšim ljubavima… Jer tako se poštuje lik i delo jednog mladog uspešnog sportiste iz naše zemlje. Omaklo mu se da je sa mnom sve ove godine. Mnogo više klikova donose afere – napisala je Jelena Đoković na svom Instagram nalogu.

Jelena Đoković
foto: Printscreen/Instagram/Jelena Đoković

– Živimo u vremenima kada čovek stvarno mora da se zapita šta čita i kome veruje. Sva ta mračna energija koja ulazi u nas dok čitamo vesti ispunjene neistinom i obmanama zarad kontrole, straha i samim tim profita ne može da nikoga inspiriše na dobra dela. Znamo da je stub svakog zdravog društva porodica, pa zar je moguće da medije koristimo kao sredstvo da je ocrnimo i poljuljamo?! Jel to recept za uspeh ili propast jednog društva? Vi prosudite – zaključila je Jelena.

Jelena Đoković
foto: Printscreen/Instagram/Jelena Đoković

Ovim je više nego očigledno da su Jeleni preko glave gradska govorkanja i insinuacije o prevari, a ovog puta, okidač za sve bila je priča da je Novak navodno na tajnom letovanju sa glumicom Marijom Karan.

Jelena Đoković

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top