Letovanje prepuno ljubavi: Jelena i Ivan ponosno pokazali ćerku

Printscreen/Instagram

Poznati

Letovanje prepuno ljubavi: Jelena i Ivan ponosno pokazali ćerku

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčica izrasla u prelepu devojčicu

S obzirom da veći deo godine provodi u Rusiji, gde je trenutno jedan od najangažovanijih glumaca sa ovih prostora, Ivan Bosiljčić predah od obaveza koristi kako bi uživao u društvu onih koje najviše voli.

Sa svoje dve najdraže dame, suprugom Jelenom Tomašević i ćerkom Ninom, otputovao je na more, odakle povremeno, na oduševljenje pratilaca koji nemaju često priliku da ih vide zajedno, objavljuje porodične fotografije.

Prethodno je održao koncert na Ohridskom jezeru, u okviru manifestacije „Ohridsko leto“, gde je gostovao posle mnogo godina, a podelio je i sliku svoje supruge, sa nastupa u Prijepolju, uz konstataciju: „The lady is on a stage again“.

Za poznati par ova godina je posebno važna, jubilarna. Krajem avgusta obeležavaju deset godina skladnog bračnog života, koji je započeo ceremonijom crkvenog venčanja održanom u Gornjem Milanovcu.

Kruna njihove ljubavi svakako je devetogodišnja ćerka Nina, koja je izrasla u lepu i pametnu devojčicu.

‒ Ja sam pomalo strog otac, malo sam „opasniji“ od Jelene. Mora da postoji neka doza strogoće. Nina je sada u nekoj lepoj muzičkoj fazi, raste u pijanistkinju. Kad sedne za klavir, postane druga osoba, postane celovita. Stvarno se ponosim ‒ izjavio je nedavno jedan od omiljenih srpskih glumaca.

Hello

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top