Osvajala je svetske modne piste, ali je ostala verna prirodnom IZGLEDU

Printscreen/Instagram

Poznati

Osvajala je svetske modne piste, ali je ostala verna prirodnom IZGLEDU

Iako je ovakva pojava na društevnim mrežama atipična, supruga Nikole Rokvića se trudi da pokaže istinsku lepotu, bez filtera i lažnoj sjaja.

Nekadašnja uspešna manekenka Bojana Barović Rokvić, protekle četiri godine potpuno je promenila profesionalni fokus, te je postala preduzetnica koja se bavi proizvodnjom organske kozmetike za bebe, bez dodataka silikona, parabena i sulfata, a ovoj zamisli je doprinela briga o dvoje naslednika.

Bojana više od decenije uživa u ljubavi sa pevačem Nikolom Rokvićem, a kao krunu ljubavi dobili su ćerku Leonu i sina Simeona. Porodica trenutno uživa na bajovitom odmoru u Grčkoj, a lepa Novosađanka oduševljava pratioce putem društvenih mreža divnim fotografijama, bez šminke, totalno rasterećena.

„Kada bih mogla da biram, to bi bilo – bez filtera, bez šminke, morski izgled i morski život zauvek“ – napisala je Barovićeva kratko.

Bojana nije pobornica plasiranja nerealne stvarnosti i ideala putem socijalnih platofrmi, te nastoji da damama pokaže koliku vrednost ima prirodan izgled.

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top