Kaja Ostojić je postala modna trendseterka, a ovaj STAJLING je oduševio DEVOJKE

Printscreen/Instagram

Moda

Kaja Ostojić je postala modna trendseterka, a ovaj STAJLING je oduševio DEVOJKE

Pevačica je pored fantastičnih fotografija napisala i veoma poučnu priču kako postati najbolja verzija sebe.

Pevačica Katarina Kaja Ostojić svakim danom izgleda sve lepše i stilizovanije, a u to se možemo uveriti putem društevenih mreža, gde damama postaje inspiracija za trendi odevne kombinacije, a život Francuskoj ju je posebno nadahnuo da postane modni uzor mladima.

Ostojićeva uživa u ljubavi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, a ćerka Nikolina joj neretko pravi društvo.

Kaja ističe kako je u kasnim tridesetim svesnija svojih odluka, te ih ne bi menjala za dvadesete.

„Kad vidim sebe sada u svojim kasnim tridesetim, ne mogu a da se ne prisetim kako sam u svojim ranim dvadesetim a i pre, bila totalno nesvesna i sebe i onog sta unosim u svoje telo. I, nekako imam potrebu da vam poručim ovom prillikom da ako vec niste, krenite da se bavite sportom odmah, jer će vam telo biti zahvalno! Odmah uz to, osvestite stvari koje unosite u svoj organizam. Ne jedite noću, jedite zdravo, ukoliko imate tzv “emotivna prejedanja” kao što sam ih ja imala, odmah se javite endokrinologu i iskontrolišite insulin, hormone i krvnu sliku generalno, prevencija je pola zdravlja.“ – istakla je pevačica.

Ostojićeva je za večernji izlazak izabrala kombinaciju sive boje koja je ove sezone veoma moderna, a top i uska suknja sa šlicem naglasili su vitku liniju.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top