Verica Rakočević ne voli ulepšanu stvarnost, te je pokazala lice bez ŠMINKE u osmoj deceniji

Printscreen/Instagram

Poznati

Verica Rakočević ne voli ulepšanu stvarnost, te je pokazala lice bez ŠMINKE u osmoj deceniji

Modna kreatorka se ne libi da svoj život predstavi bez stege, zbog čega je dame posebno vole.

Poznata modna kreatorka Verica Rakočević neretko dobija pregršt komplimenata kada je reč o njenom izgledu u osmoj deceniji, a modne kolekcije koje prezentuje publici u roku od nekoliko nedelja možemo videti na damama širom sveta, što dokazuje da je s godinama sve motivisanija i inspirativnija,.

Verica je poznata po jasnom stavu koji plasira putem društvenih mreža, a ovom prilikom podelila je tri fotografija, koja pokazuju kako njeno lice izgleda sa fotošopom, a kako u prirodnom izdanju.

„Mali vodič kroz realnost. Slika jedan: kako bi bilo divno da ovako izgledam sa 73 godine. Da se ne lažemo, ne bi mi smetalo što se ne vide tragovi života. Slika dva: malo doterana realnost sa minimalno šminkanja. Slika tri: to sam ja, bez filtera sa svetlom koje mi ide u korist. Poenta ove priče je: ne pripadam onim ženama koje vole svoje bore, ali ne volim ni ulepšanu stvarnost, malo da, ali ne u meri „da me uhvati žal za mladošću“. Ove godine nikada ne bih menjala za dvadesete – pune nesigurnosti i kompleksa, menjala bi ih za pedesete ako je moguće zbog milion stvari koje sam pogrešno uradila, a imalo bi smisla popraviti ih. No, drage moje, svaki trenutak života je dragocen onoliko koliko umemo da ga učinimo takvim.“ – objasila je Rakočevićeva šta je želela da pokaže ovim objavama.

Publika joj je poručila da na poslednje dve fotografije izgleda podjednako dobro, a da je prirodnost pokazatelj čiste duše i samopoštovanja.

Koje Veričino izdanje se vama najviše dopada?

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top