Ako ima OVIH 7 OSOBINA, on je partner za CEO ŽIVOT!

pixabay.com

Ljubav i seks

Ako ima OVIH 7 OSOBINA, on je partner za CEO ŽIVOT!

Ako želite da pronađete srodnu dušu, trebalo bi da počnete da tražite neke ključne osobine u partneru. Emocionalno zreli i odgovorni muškarci i žene ponašaju se odgovorno u vezi s partnerom. Kako se ponašaju u vezi s vama govori o njima, kakvi su kao osobe i koliko vas vole i cene.

Biti u vezi s emocionalno nezrelim ljudima rezultira nezdravim ili toksičnim odnosima.

Ako želite pronaći svoju srodnu dušu, potražite partnera sa ovih 7 osobina:

1. Iskrenost

Oni su iskreni, s njima možete o svemu pričati znajući da vas ne lažu i da uvek govore istinu. Ne pokušavaju vas prevariti, ili izostaviti ili zavrteti informacije u svoju korist.

2. Odgovornost

Oni preuzimaju odgovornost nad onim što govore i rade i ispunjavaju obećanja. Preuzimaju odgovornost za sve, za vlastite emocije i svoje ponašanje. A ako pogreše, uvek će se izviniti i pokušati popraviti stvari.

3. Saosećajnost

Poštuju druge ljude i, što je najvažnije, poštuju vas. Nemaju nameru da vas povrede, ponize ili omalovaže.

4. Asertivni su

Oni će izneti svoje misli, osećanja i mišljenja i očekivati ​​isto od vas. Biće asertivni u komunikaciji i težiće pozitivnom ishodu, gde ste oboje zadovoljni rešenjem.

5. Racionalni su

Oni su razumni i racionalni, posebno u teškim situacijama i kroz komunikaciju. Ne dopuštaju emocijama da upravljaju njihovim ponašanjem, a vi se osećate sigurno kraj njih.

6. Oni će vas podržavati

Oni će vas uvek podržavati na iskren način i uvek će biti tu za vas, imali vi uspona ili padova. Nikad im nije u interesu da naprave nešto što vi ne volite samo kako bi zadovoljili svoje interese. Oni žele vama pružiti najveću podršku i emocionalnu stabilnost.

7. Oni su puni ljubavi

Žele emocionalno sigurnu, zdravu i ljubavnu vezu, temeljenu na osnovama uzajamnog poštovanja, pristojnosti i predanosti. Otvoreni su za istinsku intimnost.

Srbija Danas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top