OGOVARAJU ME ŽENE KOJE BI SVE NA SVETU DALE DA IMAJU HRABROSTI DA ŽIVE KAO JA

Printscreen/Instagram

Poznati

OGOVARAJU ME ŽENE KOJE BI SVE NA SVETU DALE DA IMAJU HRABROSTI DA ŽIVE KAO JA

Pevačica je često bila na meti onih koji nisu imali hrabrosti da žive onako kako žele.

Nataša Bekvalac nikada nije brinula o tome šta čaršija priča o njoj. Uvek je sledila svoje srce i nije gubila vreme da pati za bivšim ljubavima, niti propuštenim prilikama. Zbog toga je naizlazila na osude dela javnosti, ali pevačica se na to nije osvrtala, već je svoju sreću stavljala ispred mišljenja drugih ljudi.

“Kao mlada sam shvatila da se ne mogu svideti svima i da to neću ni pokušavati. Oduvek mi je važan jedino život koji zapravo živim, a ne predstava u javnosti koja uvek služi za ispiranje usta“, rekla je Nataša i osvrnula se na svoje početke.

“Ni moj profesionalni put nije bio lak kao što nije ni sada. Možda nisam oduvek znala šta hoću kao što sada znam, ali šta neću, to sam uvek znala“, rekla je pevačica a “Story“ i priznala da sebe nikada nije videla kao patrijarhalnu ženu.

“Odgojena sam u patrijarhalnoj porodici i društvu i rano sam shvatila da mesto na kom se žena postavlja nije ono na kojem želim da budem. Zato sam brzo otišla iz porodičnog doma, osamostalila se i počela da živim malo drugačijim životom od većine devojaka i žena. Cena toga su bili razni epiteti, tračevi i ogovaranja, ali uglavnom su me ogovarale one koje bi sve na svetu dale da imaju petlju i hrabrost da žive kao ja“, rekla je pevačica.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top