OVO JE JEDINO ŠTO KVARI IZGLED ŽENE OD 45 + GODINA!

Printscreen/Instagram

Lepota i zdravlje

OVO JE JEDINO ŠTO KVARI IZGLED ŽENE OD 45 + GODINA!

Ruska balerina, koja je stekla svetsku slavu svojim talentom, Maja Pliseckaja ovako je govorila o starenju

„Mnoge žene se plaše starenja. Plaše se bora. Ali lepota nije u glatkoći kože lica… Lice devedesetogodišnje žene sa smežuranim borama, krije toliko doživljaja i emocija, a opet je lepo. Lepota je uvek u oku posmatrača.

Žena koja sa 70 godina izgleda kao i njena unuka izgleda mnogo gore. I u isto vreme, ne živi punim životom, stalno razmišlja o tome kako izgleda, fiksirana na svoju lepotu…

Čemu služi ta težnja ka spoljnoj mladosti? Da li odsustvo bora čini osobu srećnijom? Ili se volite takvim kakvim vas je bog stvorio, ili ne.

Ružno je kad žena stalno postaje sve mlađa. Sve ima svoje vreme. Na kraju krajeva, postoje žene koje čak i u starosti privlače poglede ljudi neverovatnom moći.

Postoje žene koje se ne stide svojih bora, koje se ne plaše da kažu koliko godina imaju. Na kraju krajeva, stanje uma je mnogo važnije. Ako žena ima takve kvalitete kao što su ljubaznost, razumevanje, osećajnost, uživa u svakom novom danu, ne zanosi se svojim izgledom, zanima je nešto, radi ono što voli ili provodi vreme sa najmilijim ljudima, onda ona garantovano izgleda sjajno!“

Autor: Maja Pliseckaja, prevod Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top