Prva dama, Tamara Vučić, prelepim spotom promoviše Srbiju!

Printscreen/YouTube

Poznati

Prva dama, Tamara Vučić, prelepim spotom promoviše Srbiju!

Tamara Vučić predstavlja Srbiju…

„Dragi prijatelji, čini se da je svet sada manji nego što je ikada bio, zar ne? Geografska distanca između zemalja u prethodnih 18 meseci prevedena je u reči koje svi koristimo, kao što su dnevni slučajevi, vakcine, socijalna distanca… Neprijatelj sa kojim se svi suočavamo zbližio nas je kako bismo ga zajedno pobedili.“

Ovim rečima počinje video-snimak Tamare Vučić, koji se juče pojavio na društvenim mrežama. Obraćajući se svetu sa lepe savske obale, supruga predsednika Srbije na engleskom jeziku je predstavila svoju zemlju u vreme pandemije. Zemlju u koju se, kako je istakla, ponovo zaljubila, a navela je i razloge.

‒ Imala sam privilegiju da još jednom svedočim lepoti ovog naroda, unutrašnjoj snazi koja nas je ujedinila kao naciju, kao što se dešavalo mnogo puta ranije – rekla je gospođa Vučić dok su se u snimku smenjivale slike iz raznih krajeva zemlje i glavnog grada. Nastavila je na srpskom:

‒ Dragi prijatelji, čast mi je da vas srdačno pozdravim iz prelepe Srbije, zemlje bogate tradicije, istorije, kulture, izvanrednih prirodnih lepota i gostoljubivih ljudi, među kojima se ističu brojni velikani kao što su Nikola Tesla, Mihajlo Pupin, ali i sportisti poput Novaka Đokovića. Ljubav koju osećamo jedni prema drugima pomogla je Srbiji da se nađe među zemljama koje su se najbolje pokazale u borbi sa pandemijom.

‒ Putovala sam svetom, videla sam izvanredne stvari. Ipak, u mojoj zemlji videla sam kako se ljudi grle bez korišćenja ruku, sa maskama i na distanci od dva metra. Kao što se Sava sreće sa Dunavom u srcu našeg glavnog grada, tako je Srbija mesto gde možete da upoznate sebe. To je država koju karakterišu snažne ambicije i motivacija za uspehom, ali i luka sigurnosti i bratstva. Nadam se da ću vas videti uskoro u Beogradu, kao moje prijatelje i kao porodicu. Hvala.

Hello

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top