Mateja, Nina, Vukašin i Ivanka: Ovde stanuje preslatka porodica Dičić (foto)

Poznati

Mateja, Nina, Vukašin i Ivanka: Ovde stanuje preslatka porodica Dičić (foto)

Dom Nine Janković srećno mesto prelepe porodice 

Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić u srećnom su braku od 2014. godine, a sudeći po fotografijama koje lepa glumica povremeno objavi na „Instagramu“, stiče se utisak kao da i njihov životni prostor odiše harmonijom.

Mladi par opredelio se za minimalizam, pa su u prvom planu jednostavni komadi nameštaja svetlih tonova. U enterijer su se savršeno uklopile i vaze sa cvećem, a Ninin izbor su nežni irisi.

Bele police, od zida do zida, ispunjene su knjigama, dragim uspomenama, ali i brojnim ramovima sa porodičnim fotografijama.

‒ Svi previše radimo, i muškarci i žene, a u toj potrebi za dokazivanjem često se izgubimo. Manje razgovaramo jer smo fokusirani na telefone i bukvalno nas hvata panika ako „zabaguju“. Moramo da nađemo vreme koje ćemo provoditi jedni sa drugima, kao porodica. Slušati šta druga strana ima da kaže, a ne da odmah padamo u vatru ‒ pričala nam je Nina za HELLO!, inspirisana tematikom serije „Mama i tata se igraju rata“, u kojoj tumači glavnu ulogu.

Iako joj karijera konstantno ide uzlaznom putanjom, poznata glumica odlično pravi balans između posla i porodice. Suprug i ona maksimalno su posvećeni deci, troipogodišnjem Vukašinu i četvoromesečnoj Ivanki.

Za trenutke nežnosti „rezervisana“ je udobna fotelja u kojoj uživa ušuškana sa bebom u naručju, ali i garnitura od bambusa smeštena na terasi ispunjenoj zelenilom, kao stvorenoj da se uroni u čarobni svet bajki.

‒ Dok gledam sina napunim se ljubavlju i energijom, stvarno mi teško pada kad moramo da se razdvojimo makar i na nekoliko sati ‒ kaže Nina, dodajući da njen dečak obožava da mu čita knjige.

‒ Nije što je moj, ali stvarno je neodoljiv. Mnogo toga zna, neprekidno brblja i vrlo je zanimljiv ‒ dodaje ponosna majka.

Hello

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top