Katarina Grujić se UDALA TAJNO za Gobeljića!

Printscreen/Instagram

Poznati

Katarina Grujić se UDALA TAJNO za Gobeljića!

Daleko od očiju javnosti!

Katarina Grujić se danas udala u tajnosti za svog verenika Marka Gobeljića.

Ona je pred članovima porodice i najužim krugom prijatelja izgovorila sudbonosno „Da“, a veliko slavlje odloženo je za sledeću godinu.

Pevačica za najsrećniji dan u životu nije odabrala tradicionalnu belu venčanicu, već je izabrala letnju cvetnu haljinu sa dugačkim rukavima i otvorenim leđima. Da je u pitanju proslava venčanja, možete videti i na fotografijama sa proslave, koje vam ekskluzivno donosimo u nastavku, a na kojima se vide mlada i mladoženja sa venčanim burmama na rukama.

Goste je zabavljala Katarinina bliska drugarica i koleginica Andreana Čekić, koja ni ovog puta nije propustila da zapeva na privatnom slavlju svoje dugogodišnje prijateljice.

Podsetimo, nakon godinu dana zabavljanja i harmonične veze, fudbaler Marko Gobeljić zaprosio je Kaću početkom juna.

Tada je, takođe, uz najuži krug prijatelja, Katarina izgovorila „da“, dok je bila na kolenima i držala se za glavu, ne verujući šta se dešava.

Nedavno se u javnosti, pojavila i vest da je pevačica u drugom stanju, ali ona to do sada nije htela da potvrdi. Trenutno se navodno, nalazi u šestom mesecu trudnoće, što se može i zaključiti po njenom stomaku, koji više ne može, a i ne pokušava da sakrije od javnosti.

Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top