BJELIN SIN je opasno dobar frajer, a preti da nadmaši čak i svog slavnog oca!(FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

BJELIN SIN je opasno dobar frajer, a preti da nadmaši čak i svog slavnog oca!(FOTO)

Sin Dragana Bjelogrlića odabrao je zanimanja kojim se bavi i njegov otac

Aleksej Bjelogrlić, mlađe dete glumca Dragana Bjelogrlića, završio je 14. beogradsku gimnaziju i upisao pre dve godine glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Dragana Petrovića – Peleta. A sada je postao i član jednog od najeminentnijih pozorišta u regionu – Jugoslovenskog dramskog pozorišta! Verovatno jedan od najmlađih ikada…

Mladi glumac Aleksej Bjelogrlić od danas je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, saopšteno je iz tog teatra.

„Jugoslovensko dramsko pozorište je značajno podmladilo ansambl kome su se u poslednje dve godine pridružili Milica Gojković, Joakim Tasić, Miodrag Dragičević, Sanja Marković, Jovana Belović a od danas i Aleksej Bjelogrlić. Njega krajem septembra očekuje premijera predstave „Široka zemlja“ Artura Šniclera u režiji Marka Manojlovića a već u oktobru premijera predstave „Zagreb – Beograd via Sarajevo“ Jelice Zupanc u režiji i adaptaciji Gorčina Stojanovića u kojoj će igrati Ivu Andrića“, navodi se u saopštenju.

Aleksej Bjelogrlić sin je glumca Dragana Bjelogrlića, televizijska publika imala je priliku da ga upozna u seriji „Senke nad Balkanom 2“ gde je tumačio lik Stanislava. Igrao je malog Tirketa u filmu „Montevideo bog te video“, a imao je i epizodne uloge u serijama „Žigosani u reketu“ i „Južni vetar“.

Po gradu kruže priče da mlađani Aleksej, pored talenta za glumu, koji je očigledno nasledio od svog oca, ima i talenta da osvaja ženska srca, pa tako važi za jednog od najpoželjnijih mladih glumaca.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top