ŠERON STOUN (63) U MALOJ CRNOJ HALJINI ZAPALILA VENECIJU

Printscreen/Instagram

Poznati

ŠERON STOUN (63) U MALOJ CRNOJ HALJINI ZAPALILA VENECIJU

Slagili bismo ako kažemo da je poneead potrebno tako malo: poput jedne male crne haljine. Ne, potrebno je da budete što ne može svako: Sharon Stone.

Čuvena holivudska glumica došla je pre par dana u Veneciju, ne bi li kao jedno od glavnih lica kampanje učestvovala u specijalnoj promociji luksuzne kolekcije modne kuće Dolće i Gabane.

Šeron nije bila jedino poznato lice koje je viđeno tokom promovisanje ove luksuzne kolekcije, ali je definitivno bila najzapaženije.

Kolekcija pod nazivom Genesis Collection pojaviće se na tržištu nešto kasnije tokom septembra, a sadržaće komade koje su dizajnirali lično Domeniko Dolće and Stefano Gabana.

D&G poznati su po kombinaciji odvažnih dezena i jarkih boja, ali i po maestralnim „all black“ stajlinzima kakve često nosi jedna od njihovih vodećih muza – Monika Beluči.

Međutim, kada su u pitanju stajlinzi od glavre do pete u crnom, ovog vikenda na modnom setu u Veneciji, imali smo priliku da vidimo kako Šeron ni malo ne zaostaje za voljenom italijanskom brinetom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top