Unuk je ponovo sređivao baku iz Ivanjice i sad je još lepša

Printscreen/Instagram

Zabava

Unuk je ponovo sređivao baku iz Ivanjice i sad je još lepša

Aleksandar Dramićanin je umetnik iz Ivanjice čija baka je već jednom postala viralna zbog neverovatne transformacije, a sada se to ponovo desilo i mnogo je bolje nego prošli put!

Baka Miloratka je svaki put kada unuk preuzme brigu o njenom izgledu sve lepša i lepša i to je neosporivo. Nove pre i posle fotke su očaravajuće jer na prvoj vidite baku koja se ne šminka, nosi maramu, a iako na njoj vidite prelepe crte lica i divnu boju očiju, ona ih ne ističe. Međutim, to umesto nje uradi unuk Aleksandar i napravi čudo.

Uz fotke je okačio i kratak video bakine transformacije, gde je efekat drastične promene ove prelepe žene još izraženiji.

– Moja najdivnija baka Miloratka – stoji u opisu videa ispod kojeg se niže gomila oduševljenih komentara.

„Svaka čast“, „Ma savršeni ste“, „Hit, tako treba“, „O divna je“, „Bravo care“, „Baka je prelepa žena“, „Ljubav za baku i unuka“ – samo su neke od reakcija ljudi.

Nakon prve transformacije bake Miloratke, Noizz ekipa je kontaktirala Aleksandra i tom prilikom nam je rekao kako baka reaguje na sređivanja.

– Nije ona u tom fazonu, nego je baš prava baka, nju to uopšte ne interesuje. Ne voli da se sređuje i kad sam joj predložio transformaciju „pred kamerama“, mislila je da se šalim sa njom. Nju uopšte ne interesuje šminkanje, niti pravljenje frizura, baš nije njena priča i često joj nije jasno zašto je meni to toliko bitno, ali uvek mi učini – rekao nam je tada.

Izvor: Noizz.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Zabava

Popularno

To Top