3 BRZA NAPITKA ZA SAGOREVANJE MASTI

pixabay.com

Lepota i zdravlje

3 BRZA NAPITKA ZA SAGOREVANJE MASTI

Recept za 3 napitka za mršavljenje – lako, brzo i zdravo!

Zaboravite na striktne dijete i stroge režme ishrane. Jedina tajna uspešnog mršavljenja jesu izbalansirana ishrana i fizička aktivnost. Međutim, postoje prirodni pomagaćči koji vam mogu pomoći da ubrzate skidanje kilograma, poboljšate metabolizam i lakše sagorite masti.

Donosimo vam recept za 3 zdrava napitka koja u sebi sadrže sastojke koji su prirodni sagorevači masti. Osim što su sjajni stimulansi za mršavljenje na prirodnoj bazi, vrlo su osvežavajuća i lako se pripremaju. Sadrže antioksidante koji su neophodni za detoksikaciju organizma.

Recept za prvi napitak

Sastojci:

1 limun
1 limeta
1 kašičica cimeta
1 kašičica rendanog đumbira
1/2 kašičice bibera u zrnu
1/2 kašike meda
1 l vode
Isecite limun i limetu na pola, pa polovine iscedite, a druge polovine iseckajte na kriške. U šerpu sipajte litar vode, stavite kriške limete i limuna i ostavite, dodajte izrendan đumbir, cimet i biber, pa ostavite da se kuva do ključanja. Zatim dodajte isceđen sok od polovine limuna i limete. Ostavite da se ohladi, pa dodajte med.

Recept za drugi napitak

3 kašičice kumina
1 l vode
1 štapić cimeta

Priprema:

U litar vode sipajte kumin i cimet, pa kuvajte na srednjoj temperaturi. Nakon ključanja ostavite da se kuva još 15 minuta, pa procedite napitak. Ohladite i pijte ga tokom dana.

Recept za 3 napitak za mršavljenje

Sastojci:

2 kašičice chia semenki
voda
sok od 1 limuna
kašičica meda

Priprema:

Prelijte čia semenke sa malo vodde, samo da prekrije semenke. Ostavite da odstoje oko 15 minuta, a zatim dodajte 300 ml tople vode i sok od ceđenog limuna. Ostavite da se napitak malo ohladi, pa zasladite medom.

Napomena: Ukoliko imate problema sa želucem ili sistemom organa za varenje, neophodno je da se pre upotrebe napitka konsultujete sa lekarom.

Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top