Dragana Mićalović OČARALA lepršavom zlatnom haljinom

Printscreen/Instagram

Poznati

Dragana Mićalović OČARALA lepršavom zlatnom haljinom

Njena haljina potpuno je donosila neki novi modni iskorak koji je Dragana svojom elegantnošću i stilom uspela da prenese na sve

Glumica Dragana Mićalović na svom Instagram profilu objavila je fotografiju kako pozira u ambijentu koji je potpuno u bež tonovima.

Ona je odlučila da obuče zlatkastu haljinu domaće dizajnerke koja je na donjem delu bila potpuno lepršava dok joj je gornji deo bio ukrašen zlanim šljokičastim dezenom. Haljina je bila tako dizajnirana da ima duboki šlic i dekolte koje je Dragana uspela savršeno da iznese.

Na noge je obula sandale vrlo zanimljivog dizajna koje su se odlično uklapale uz toaletu. Od nakita je odabrala samo da stavi zlatne minđuše, kao i da kosu zaliže, izlomi i malo natapira na temenu.

Ispod fotografije Dragana je ostavila i jedan lep citat:

— Oboje smo na lančiću nosili po polovinu davno polomljene tajne, ali nismo pokušavali da je sastavimo. Ko zna zašto, ta je tajna lebdela nad desetogodišnjim okeanom prošlog vremena, kao ukleta lađa. Negde ovde, daleko. Negde tamo, blizu. Ni na nebu, ni na zemlji. Nismo mi bili ljubavnici. Nikad. Samo smo se ponekad u dugim noćima punog meseca malo tražili po talasnim dužinama čeznje. I to je sve.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top