BEZ OVA DVA ODEVNA KOMADA NE SMETE DA DOČEKATE JESEN

Moda

BEZ OVA DVA ODEVNA KOMADA NE SMETE DA DOČEKATE JESEN

Neki komadi su bezvremenski, a međi njih svakako spadaju ova dva, koje ove jeseni možete maksimalno dobro da iskoristite!

Da, reč je o sakou i farmerkama! Dvema nezaobilaznim stvarima, koje će se nositi ove jeseni, a kombinacije i varijacije su neiscrpne i bezgranične.

Ovaj stajling ima mnogo dobrih strana, i sve mi bismo trebale da se radujemo ovom staro-novom trendu, jer ova kombinacije je- kombinacija za sve prilike.

Kako? Odgovor je vrlo jednostavan. Uz par sitnih izmena, od savršenog poslovnog ili kežual dnevnog stajlinga, dobićete seksi i ekstravagantan večerni stajling, u kome ćete zasijati. Da, sako i farmerke sve to mogu, ukoliko ih uklopite na pravi način, a za to vam je potrebno samo malo osećaja za modu, par dobrih cipela na štiklu, par dobrih, vrlo jednostavnih belih patika (mogu i stare dobre starke) i malo aksesoara da sve to začinite.

Dnevni, poslovni stajling upotpunite belom košuljom i dobrim mokasinama, i naravno dobrom torbom, kao neizostavnim delom svakog moćnog autfita- i voila, spremne ste za radni dan!

Za sportko-elegantni dnevni stajlig, košulju je dovoljno da zamenite klot belom majicom, nabacite neku dobru, glomaznu ogrlicu, raif (možda dodate ešarpu) i imate savršen autfit za kafu sa drugaricama ili ručak sa dečkom.

E, a za večernji stajling predlažemo da ispod sakoa obučete, recimo, satenski top, koji ćete takođe upotpuniti nekim dobrim komadom nakita i patike zamenite jednostavnim i svedenim salonkama na visoku štiklu. Uz ovaj autfit predlažemo i da dnevnu torbu zamenite malom, večernjom efektnom torbicom, i naravno – malo jačom šminkom.

I, šta kažete? „Obukli“ smo vas za sve prilike, za tili čas! 😉

P.S. Nemoje da dozvolite da činjenica što je jesen „odnese“ jarke ili pastelne tonove iz vašeg garderobera. Naprotiv – maksimalno ih iskoristite!

Nadamo se da ćete pronaći inspiraciju u našoj galeriji u nastavku:

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top