VRUĆ I PAPRENO SKUP JESENJI STAJLING CECE RAŽNATOVIĆ

Printscreen/Instagram

Poznati

VRUĆ I PAPRENO SKUP JESENJI STAJLING CECE RAŽNATOVIĆ

Folk diva ponela je moćnu boju, koja malo ko može da iznese na ovakav način

Izgled Cece Ražanotović neretko je predmet komentarisanja, s obzirom na to da se mnogi dive njenom istančanom ukusu, koji je nedavno potpuno došao do izražaja.

Pevačica i jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović, i te kako ume da privuče pažnju svojim javnim pojavljivanjima, prilikom kojih se neretko komentariše šta je obukla, te gotovo uvek izazove oduševljenje svih prisutnih.

Nedavno, prilikom pojavljivanja na bokserskom meču između Crvene zvezde i Radničkog iz Bijeljine, Ceca se pojavila u kombinaciji koja je bila najzapaženija. Pevačica je doslovno bacila senku na sve priustne, ekskluzivnim komadima koje je ponela.

Naime, Svetlana je bila u pratnji svoje sestre Lidije Ocokoljić, koja je takođe bila svetski stilizovana, ali je ipak presudila crvena boja da Ceca bude primećenija. Ceca je ponela crveni outfit koji se sastojao od bluze i pantalona, ali je ipak detaljima podigla kombinaciju na još viši nivo. Ona je ponela luksuzne aksesoare, a o torbi i papučama ne prestaje da se priča. Naime, Ceca je unapredila izgled sa Luj Viton „Pochette Metis“ torbom, koja košta pravo malo bogastvo, dok je na nogama imala papuče renomiranog brenda „Bottega Veneta“ koje koštaju skoro vrtoglavih hiljadu evra.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top