Cameron Diaz podelila šta znači postati mama sa 47: Sad moram živeti do 107

Printscreen/Instagram

Poznati

Cameron Diaz podelila šta znači postati mama sa 47: Sad moram živeti do 107

KASNO majčinstvo ima impresivne prednosti, a Cameron Diaz je idealan primer za to. Njena priča mogla bi promeniti mišljenje ljudi koji su sumnjičavi prema trudnoći nakon 40.

U decembru 2019. slavna glumica i njen suprug Benji Madden postali su roditelji. Vest je eksplodirala na internetu i postala popularna tema razgovora o kasnom majčinstvu. Diaz je dala nadu ženama koje su odustale od pokušaja da dobiju dete.

Iako glumica nastoji zadržati za sebe kako je ostala u drugom stanju, bliski prijatelji otkrili su da je par pokušavao zatrudneti par godina pre nego što su dobili kćerkicu imena Raddix.

„Toliko su toga prošli da bi došli do ove tačke“, rekao je anonimni izvor američkim medijima.

Diaz je više od polovine svog života provela pod svetlima reflektora i smatra da je u redu da sada „odvoji vreme za reorganizaciju“. Sretna je, blagoslovljena i zahvalna što u novo desetleće života ulazi s detetom. Jedan od njenih glavnih ciljeva je zaštiti vlastito dete.

U intervjuu s Jimmyjem Fallonom, Diaz je priznala da joj je vreme koje provodi s kćeri kao da je u raju. Pokušava uživati u svakom trenutku jer „svaki dan nosi skokove, a Raddix zbog toga nije ista beba koja je bila juče“.

„Takvo je zadovoljstvo gledati rast, biti deo njega i pomoći joj da bude svoja. To je neverovatno“, pojasnila je.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top