ZAVIRITE U GARDEROBER NEDE UKRADEN: 2 savršena stajlinga sa kojim nema greške!

Printscreen/Instagram

Moda

ZAVIRITE U GARDEROBER NEDE UKRADEN: 2 savršena stajlinga sa kojim nema greške!

Fantastičan stajling žene u 71. godini i danas mnoge ostavlja bez teksta.

Ne znate šta da obučete, a događaj je neformalan i u isto vreme vam je važno da izgledate elegantno. Zavirite u orman Nede Ukraden (71) i „ukradite“ neku ideju od poznate pevačice.

Do koliko godina žene nose farmerke?

Neda Ukraden uvek ima nezaboravnu modnu kombinaciju. Sećamo se njene losos haljine u kojoj je izgledala božanstveno. Čuvena pevačica je u avgustu napunila 71. godinu i upravo je odgovorila na pitanje – do koliko godina žene treba da nose farmerke?

Neda Ukraden ima savršeno telo koje smo nedavno mogli da vidimo u kupaćem kostimu, ali dobro odabrane farmerke mogu da laskaju ženskom telu. Iscepane farmerke pripadaju ormanu devojka, a Neda Ukraden je pronašla model koji je iskombinovala sa sandalama, belim sakoom i mnogim drugim stvarima.

Savršena garderoba za kraj leta

Šta obući za dnevni događaj na kojem želite da izgledate elegantno, a u isto vreme neformalno. Neda Ukraden ima odgovor.

Dobro skrojene farmerke laskaju telu

Dobro skrojene farmerke koje prijaju telu koje ga nosi i sako. Neda je odabrala beli sako sa crnim poprečnim prugama na dvoredno zakopčavanje koji se fantastično slaže sa farmerkama. Ona je odabrala belu bluzu koja čini da Nedino lice izgleda sveže. Sve je uokvirila sa modernom frizuzrom sa talasima.

Međutim, ova kombinacija je elegantna zahvaljujući belim salonkama. Naime, upravo cipele prave razliku između žene koja pokušava da izgleda kao devojčica.

Zna se gde je mesto patikama – na treningu i u prirodi. Takođe, figura je na štiklama izdužena, a korak elegantniji..

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top