DNEVNI HOROSKOP ZA 12. SEPTEMBAR 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. SEPTEMBAR 2021.

OVAN

Nemojte da se oslanjate na saradnike previše kako ne biste bili razočarani. Okolnosti mogu da vam se preokrenu. Vaš odnos sa voljenom osobom dolazi do krize koja bi mogla da vam pokvari planove. Problemi sa probavom.

BIK

Pojavljuju se problemi na poslovnom polju koje nećete uspeti lako da rešite sami. Moguće je da ćete veoma brzo reagovati na provokacije koje vam bude uputio vaš partner. Mogući su problemi sa grlom.

BLIZANCI

Stabilne finansije vas raduju. Očekuje vas povoljan period za posao. Možete da se nadate da ćete biti zadovoljni. Voljena osoba vas na neki način stavlja pod pritisak kada je u pitanju donošenja odluka. Ne osećate se dobro, posetite lekara.

RAK

Trudite se da održite stabilno stanje na poslovnom polju i jako vam je važno da se okrenete novim odlukama. Smetaju vam ograničenja koja imate u vašem odnosu. Želite da imate više slobode. Migrena vas muči.

LAV

Pred vama je nezgodan dan za posao. Nemojte sada da donosite bilo kakve odluke na ovom polju. Dopada vam se osoba koja još nije pokazala kakve namere ima u odnosu sa vama. Mogući problemi sa štitnom.

DEVICA

Ne očekuju vas velike promene kada je u pitanju posao. Zadovoljni ste stabilnom situacijom. Teško vam je da prebrodite krizu koju imate u odnosu sa voljenom osobom. Osećate distancu. Prijala bi vam masaža.

VAGA

Nije vam lako da održite stabilno stanje kada je u pitanju polje finansija. Ponekad imate prilično velike troškove. Imate mnogo poverenja u voljenu osobu i vaš odnos polako napreduje. Izbegavajte poroke.

ŠKORPIJA

Moguće je da ćete dobiti dobre vesti u vezi pokretanja novog posla. Zadovoljni ste okolnostima na ovom polju. Dan je odličan za početak nove ljubavne veze. Ako ste u vezi, lepo se slažete sa partnerom. Moguće su alergije.

STRELAC

Niste posvećeni poslu i često ste skloni pravljenju grešaka na ovom polju u toku ovog dana. Raspoloženje vam se menja tokom današnjeg dana i veoma ste razdražljivi, pa i skloni svađama sa partnerom. Preterano ste iscrpljeni.

JARAC

U poslovnom okruženju biste mogli da doživite neke manje stresove danas. Pripremite se za malo teži dan. Pored vašeg partnera imate sve ono što vam je potrebno da biste bili srećni. Moguća je povišena temperatura.

VODOLIJA

Možete da očekujete pozitivan ishod u rešavanju problema koje ste imali na polju posla. Pojaviće vam se prilika za početak nove veze sa osobom koju poznajete već od ranije nekako. Čuvajte se u saobraćaju.

RIBE

Nije pravi trenutak za važne poslovne odluke jer bi moglo da se desi da se kasnije predomislite. Iako mislite da ćete lako rešiti probleme u vašoj vezi, na kraju situacija može sasvim da vam se preokrene. Potrebna vam je relaksacija.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top