OVO JE MARI KOJA SE UBILA, A NOVAK ĐOKOVIĆ JOJ JE BIO SVE NA SVETU

Twitter

Poznati

OVO JE MARI KOJA SE UBILA, A NOVAK ĐOKOVIĆ JOJ JE BIO SVE NA SVETU

Juče je vest o samoubistvu devojke Mari Laur obišla ceo svet. Jedna od najvernijih obožavateljki Novaka Đokovića oduzela je sebi život, a tim povodom se i supruga slavnog tenisera, Jelena Đoković, oglasila na društvenim mrežama.

– Koliko ljubavi u njenim rečima, slama mi srce – piše u Jeleninoj poruci na Tviteru, dok je Marina, starija sestra pokojne Mari, otkrila više detalja o njenoj smrti i životu.

– Oduzela je sebi život jer se borila sa demonima. Snažno se borila sa njima. Nije zaslužila život koji je imala – navela je Marina.

Mari, Novakova obožavateljkaFOTO: TWITTER / SCREENSHOT
Mari, Novakova obožavateljka

– Volela bih da sam uradila nešto za nju. Nisam znala koliko joj je bila potrebna pomoć. Novak joj je mnogo dao, a ni ne znajući to. Stalno je ponavljala da on ima najlepšu dušu od svih ljudi koje je srela. Dao joj je snagu. Bila je najljupkija, nesebična i talentovana. Uvek ću je voleti – dodala je njena sestra na društvenim mrežama.

Mari je sve svoje profile na društvenim mrežama bila posvetila upravo Novaku. Radovala se svakom njegovom uspehu, te ga je bodrila i sa drugima delila slike, fotografije i podatke o slavnom srpskom teniseru.

Retko kad je postavljala svoje fotografije, a kad bi to učinila uvek bi se slikala nasmejana.

Mari, Novakova obožavateljkaFOTO: TWITTER / SCREENSHOT
Mari, Novakova obožavateljka

Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top