Ljupka mini-haljina Aleksandre Prijović je SAVRŠEN izbor za trendi jesen

Printscreen/Instagram

Moda

Ljupka mini-haljina Aleksandre Prijović je SAVRŠEN izbor za trendi jesen

Zaljubljenice u modu ni ovih prohladnih septembarskih dana ne odustaju od kratkih haljina, a popularna pevačica Aleksandra Prijović ponela je efektan model dugih rukava koji bi mogao da vas inspiriše

Otkako je modno sazrela i iskristalisala svoj stil, Aleksandra Prijović gotovo da ne greši i iz prilike u priliku oduševljava svojim modnim izborima.

Šarmantna pevačica obično bira mladalačke komade koji imaju dozu provokativnosti, ali defitnitivno ostaju u granicama dobrog ukusa i vrlo su upečatljivi, nekad zbog kroja, neka zbog boje ili dezena, a ponajviše zbog njenog vitkog stasa.

Reč je o komadu koji bi sjajno izgledao i u spoju sa zatvorenim sandalama i s nekim trendi gležnjačama tamnocrvene ili braon boje, a Aleksandra ga je najverovatnije odabrala za neku formalniju priliku, budući da je ponela ovu haljinu sa lakovanim salonkama. „Zvezda Granda“ nije otkrila gde je nosila ovu interesantnu odevnu kombinaciju, kojom je otvorila jesenju sezonu, ali jedno je sigurno: nema sumnje da je bila među najbolje odevenima.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top