DNEVNI HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. SEPTEMBAR 2021.

OVAN

Mogući su značajni finansijski preokreti. U ovoj fazi su velike šanse za promenu posla kod vas. Očekuje vas dan tokom kojeg su moguće svađe sa voljenom osobom. Stabilnost veze je nekako ugrožena. Moguć je povećan apetit.

BIK

Na neki način ste opterećeni velikim brojem dešavanja i to vam stvara nervozu. Danas vam je teško da se organizujete. Novo poznanstvo je na vas ostavilo veoma jak utisak ali osećate i dozu nervoze. Moguća je jača glavobolja.

BLIZANCI

Možete da očekujete da će danas isplivati neke situacije koje su ostale neraščišćene iz prošlosti. Prikriveno flertujete sa osobom koja vam se dopada, tražeći od nje bilo kakav povratni signal. Moguća je nesanica.

RAK

Bićete veoma napeti tokom današnjeg dana, a tu tenziju lako prenosite na odnos sa radnim okruženjem. Kada je u pitanju ljubav niste spremni za bilo šta ozbiljno. Zanimaju vas samo prolazne veze. Problemi sa cirkulacijom.

LAV

Poslovna situacija je prikazana kao jako promenljiva i nestabilna. Mogući su konflikti sa nadređenima. Očekuje vas faza udaljavanja od voljene osobe. Kao da ne radite na vašoj vezi. Problemi sa ukočenim leđima.

DEVICA

Očekuje vas prilika za posao ili za saradnju sa nekom osobom iz inostranstva. Uskoro je moguće i putovanje. Zanimljivo poznanstvo ostavlja na vas poseban utisak. Imate želju da se sa tom osobom zbližite. Glavobolja.

VAGA

Očekuje vas manja finansijska kriza koju ćete uspeti da prevaziđete uz pomoć pozajmice ili kredita. Ljubomorni ste i na neki način svojim sumnjama opterećujete partnera. Nije vam povoljan dan. Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

Očekuje vas prekid neke saradnje. Veoma drastično i naglo dolazite do takve odluke. Ukoliko imate partnera, očekuje vas težak dan pun tenzija i rasprava. Ako ste slobodni, dolazi novo poznanstvo. Čuvajte bubrege.

STRELAC

Pred vama je faza u kojoj će stres na poslovnom planu biti veći nego što ste očekivali. Na polju ljubavi vas očekuje na neki način nepromenjeno stanje. Današnji dan vam nije povoljan za emocije. Problemi sa krvnom slikom.

JARAC

Očekuje vas opuštena faza tokom koje nećete imati veće probleme ili komplikacije na poslovnom planu. Nova ljubav na vas deluje veoma pozitivno, napaja vas pozitivnom energijom. Prija vam teretana i vežbanje.

VODOLIJA

Možete da očekujete promene na poslovnom planu. Ako se bavite privatnim biznisom, moguća je promena lokacije. Odnosi u kući su zategnuti, pa ako ste u braku, sa partnerom je situacija prilično loša. Problemi sa probavom.

RIBE

Očekuje vas prilika za nove pregovore. Jedinu grešku možete napraviti zbog brzopletosti, pa poradite na tome. Moguće je da pokazujete nesigurnost u komunikaciji sa osobom koja vam se dopada. Osećate se dobro.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top