Matija iz Igre sudbine ima za vas poruku koju MORATE da pročitate

instagram/Printscreen

Poznati

Matija iz Igre sudbine ima za vas poruku koju MORATE da pročitate

Glumac Pavle Jerinić oglasio se na društvenoj mreži Instagram nakon smrti njegovog kolege i prijatelja Nenada Nenadovića, a njegova poruka će mnoge naterati da se zamisle.

Glumac Narodnog pozorišta Pavle Jerinić sarađivao je u poslednje vreme s Nenadom Nenadovićem na snimanju serije „Igra sudbine“, a kako priznaje nakon vesti da je njegov kolega i prijatelj preminuo ona je i tužan i besan.

― Noćas je Neša Nenadović, za koga smem da se usudim da kažem da mi je bio prijatelj, preminuo. Tužan jesam, ali ono što mnogo više osećam je bes ― istakao je on.

Kako je Pavle objasnio, zbog prirode posla, glumci ne mogu da se sačuvaju od virusa u svakom trenutku, iako daju sve od sebe. Tako je i s lekarima, onima koji brinu o zdravlju svih nas. Glumac ističe da je veoma važno da svi daju svoj doprinos kako bismo zaustavili pandemiju i sprečili nove tragedije.

― Nisam siguran koliko je ljudima jasno, ali glumci su na svom radno mestu poprilično nezaštićeni, jer ne možeš s maskom u kadar, ili na scenu. To što radimo ljude zabavlja, uveseljava, čini im život podnošljivijim. Pored svega toga, svesno ulazimo u tu vrstu rizika i radimo svoj posao, čuvajući se najbolje što možemo. Ako je već tako, onda ih (nas) čuvajte i vi. Ako vam je stalo da uživate gledajući ta lica onda učinite nešto, da se ne biste uveseljavali reprizama. Nijedan čovek (bio glumac ili ne) nije manje važan od bilo čijih prohteva. Nijedan. Zašto ne bismo, kao nekada, bili tu jedni za druge, kada su nas već oni koji su odgovorni ostavili na cedilu? Zašto je to toliko teško? Neša, Lane, Vlasta, mladi, stari, glumci, lekari i svi ostali to nisu zaslužili. Nisu. Lično, u međuvremenu ću raditi sve što mogu da zaštitim sebe i druge i čekaću. Jedva čekam ― napisao je Jerinić.

Pavle Jerinić

Podsetimo, glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu u batajničkoj kovid bolnici od posledica virusa korona.

Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top