DNEVNI HOROSKOP ZA 25.SEPTEMBAR 2021.

pixabay.com

Lifestyle

DNEVNI HOROSKOP ZA 25.SEPTEMBAR 2021.

OVAN

Nije najbolja atmosfera na poslu. Vlada neka napetost i niko nikom ne veruje. Nemojte da se zalećete sa odlukama. Dopada vam se osoba koju ste upoznali u skorijem periodu. Spremni ste za inicijativu. Nedostatak gvožđa.

BIK

Manji sukob u poslovnom okruženju može da vam se desi. Ipak, većih posledica neće biti. Veoma ste harizmatični i lako sklapate nova poznanstva na ljubavnom planu. Očekuje vas zanimljiv dan. Ukočenost vas prati.

BLIZANCI

Povoljan je dan ako ste planirali putovanje. Pred vama je faza u kojoj možete biti prilično zadovoljni situacijom. Sada se nalazite u u periodu koji donosi priliku da odlučite da li želite nešto ozbiljno. Smanjite alkohol.

RAK

Solidna situacija na poslovnom planu vas raduje. Osećate se dobro i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Iako nemate dovoljno dokaza za to, sumnjate da vas partner vara ili da nešto krije od vas. Skloni ste upalnim stanjima.

LAV

Moguće je da imate tremu pred neki važan poslovni sastanak i da se osećate veoma nesigurno. Povoljan je dan za ljubav, novo poznanstvo vam vraća osećaj radosti i sreće. Zaljubljeni ste. Bolovi u donjem delu leđa.

DEVICA

Imate pred sobom mnogo obaveza, što vam sada ne pada lako. Moguće je da ste na neki način preopterećeni. Možete da se nadate veoma lepim dešavanjima sa voljenom osobom. Moguć je manji pad imuniteta.

VAGA

Moguće je da ćete biti spremni da prihvatite novu ponudu kada je u pitanju posao. Očekuju vas pozitivne promene. Moguće je da imate česte nesuglasice sa partnerom i da se osećate loše zbog toga. Manji pad energije.

ŠKORPIJA

Pruža vam se šansa da uđete u nov projekat sa osobom kojoj verujete. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Vašem partneru prija vaše prisustvo i oboje ste srećni kada ste zajedno. Psihosomatski problemi.

STRELAC

Moguće je da nemate dobru komunikaciju sa saradnicima i da iz tog razloga puno toga ne ide onako kako ste želeli. Očekuje vas dan u kom nećete biti fokusirani na ljubavno polje. Koža vam je osetljiva i podložna iritacijama.

JARAC

Moguće je da u vašem poslovnom okruženju dolazi do promena. Budite spremni da prihvatite neke nove stvari. Voljena osoba pokazuje svoje probleme i zamerke sasvim otvoreno. Mogući su manji srčani problemi.

VODOLIJA

Vreme je da se suočite sa problemima na poslovnom planu. Nažalost, niko neće rešiti poteškoće osim vas lično. Moguće je da o vašoj simpatiji kruže neke glasine koje vam se ne dopadaju. Veoma ste osetljivi danas.

RIBE

Nije preterano povoljan dan kada je u pitanju poslovno polje. Nemojte da rizikujete niti da ulazite u nove poslove. Želite da osvojite osobu koja vam se dopada. Potrudićete se da uspete. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top