Seka Aleksić ispričala kako je uspela da zatrudni i postane MAJKA

Printscreen/Instagram

Poznati

Seka Aleksić ispričala kako je uspela da zatrudni i postane MAJKA

Poznata pevačica, koja spada u one koji često i rado pričaju o svojoj veri, nikad nije krila da nije „iz prve“ ostala u drugom stanju, a sada je ispričala šta je prethodilo njenoj trudnoći

Par, koji je zajedno godinama, nije krio svoju borbu za potomstvo, a Seka je više puta istakla da joj je vera bila veoma značajna dok je pokušavala da postane majka. Sada je otkrila i šta je prehodilo njenoj trudnoći.

Otac Aca je doneo ulje Svetog Nektarija i izrazio je želju da nam pokloni. Objasnili su nam kako se to koristi i nakon toga sam ja ostala trudna. To su veoma bitne i osnovne stvari, ključ je u svemu tome ― objasnila je Seka.

Nakon što su dobili sina Jakova, stigao je i mali Jovan. Par je planirao da drugom sinu da ime Isak, ali kako se on rodio na dan Svetog Jovana, promenili su odluku.

― Tako se desilo i sa drugim sinom Jovanom. Planirali smo da se zove drugačije, ali namestilo se da je svetitelj sam dao ime, to je veoma lepo ― rekla je Seka u emisiji „Ekskluzivno“.

Kako je pevačica ranije pričala, njeni snovi o majčinstvu trajali su sedam godina.

 Sedam godina sam se bukvalno molila da ih dobijem. Koliko god da sam umorna, ja ću za njih uvek biti nasmejana, vedra i vesela — otkrila je ona u emisiji „Kej na jedanaest“ prošle godine.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top