KADA SE SPOJE OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA, RAĐA SE LJUBAV IZ BAJKE

Printscreen/Instagram

Ljubav i seks

KADA SE SPOJE OVA 2 HOROSKOPSKA ZNAKA, RAĐA SE LJUBAV IZ BAJKE

Ova dva horoskopska znaka kompatibilni su u ljubavi 100% – srodne duše čiji je odnos pun strast!

Spoj ova dva horoskopska znaka praktično je neuništiv, ovo je kombinacija strasti i neobuzdane energije, vatrene prirode i ludih želja. Posebno su vatreni, a kada se spoje nastaje pravi uragan. Reč je o susretu vatrenog muškarca Ovna i misteriozne žene Škorpije. Kompatibilnost ova dva znaka u ljubavi je 100 posto.

Uprkos činjenici dasu ova dva znaa vatrena i impulsivna, kompatibilnost muškarca Ovna i žene Škorpije je veoma visoka. Osećanja koja podsećaju na život na vulkanu odgovaraju nemirnim predstavnicima Vode i Vatre. Tokom perioda romantike i zabavljanja

spremni su za velike podvige i luda dela u ljubavi. Jedno drugo osvajaju i zavode bez prestanka. Ovo je igra zajubljenosti, strasti i flerta, ali i izgradnje prijateljstva.

Njihov odnos je pun avanture i obožavaju spontanost. Hodanje po visokim krovovima, ljubljenje na kiši, koncerti, zabave, stalne igre seksualnosti i zabavljenje – sve ovo ih pokreće. Ali, kada se pogledi ukrste i nastane tišina, srca počinju da kucaju samo u ritmu nežne ljubavi i posvećenosti.

Intimni odnos između Ovna i Škorpije jedan je od najsenzualnijih, neobuzdanijih i najstrastvenijih. Partneri se savršeno razumeju u krevetu, ne moraju ništa da dokazuju ili objašnjavaju. Neverovatno visoka kompatibilnost je posledica sličnog ljubavnog temperamenta i žeđi za ljubavnim otkrićima.

U braku i porodičnim odnosima, kombinacija Ovan-Škorpija je jednako dobra. Njihov put je drugačiji: sa eksplozivnom prirodom i jasnom željom za svačijim vođstvom, uče da žive u kompromisu. Stalno rade na svom odnosu, posvećuju mu se, ali nailaze ni na turbulencije. Ipak, nijedan od ova dva znaka ne vole kada je sve potpuno mirno i statično, više su za dinamiku. Ako prebrode nekoliko kritičnih izazova, njihova ljubav trajaće ceo život. Sa svakim izazovim postaju jači i stvaraju bajku.

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top