Nikol Kidman ima DAMSKI odgovor na trend koji trese crveni tepih

Printscreen/Instagram

Poznati

Nikol Kidman ima DAMSKI odgovor na trend koji trese crveni tepih

Slavna glumica nije odolela vrsti toalete koju proteklih godina poznate žene obožavaju, ali ju je birala u skladu sa svojim prepoznatljivim stilom

Kada se Rijana 2014. godine pojavila na dodeli CFDA modnih nagrada u haljini koja više otkriva nego što pokriva, napravljena je od poluprovidnog materijala i prekrivena kristalima, počela je era tzv. gole haljine na crvenom tepihu.

Iako se ovakav tip toalete, rezervisan za najsmelije, ranije s vremena na vreme pojavljivao na svečanostima koje okupljaju slavne, Rijanin hrabri iskorak bio je prvi put da ju je ponela neka osoba s A-liste, kako to Amerikanci kažu. Od tada gotovo da nema velikog gala događaja na kojima ne vidimo golu haljinu, a obično je osoba koja je ponese u centru pažnje. Samo u proteklih nekoliko dana u njima smo videli Megan Foks, Zoe Kravic i Irinu Šajk!

Tako je bilo i s Nikol Kidman, koja je ovakvu toaletu odabrala za otvaranje Muzeja Akademije filmskih umetnosti u Los Anđelesu tokom vikenda za nama.

Ipak, australijska oskarovka nije odabrala bilo kakav model, već dugačku Rodarte haljinu koju na više mesta krase krupni vezeni cvetovi s nanizanim perlicama. U pitanju je komad čija cena iznosi 18.400 dolara, a dominiraju narandžasta i pink boja, dok je providna tkanina svetloroze. I gola i nije ― ne otkriva maltene ništa!

Glumica je odlučila da je kombinuje s braon zatvorenim sandalama, a odabrala je crnu pismo-tašnu pod imenom Cleopatra brenda Giuseppe Zanotti.

Ako pitate modne portale ― bez greške, mada najveći broj njih pre svega slavi Nikolin povratak sitnim loknama, frizuri koju je nosila na početku karijere.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top