VEDRANA RUDAN: SVE ŽENE SU KUR**, SAMO SE PRETVARAJU!

Printscreen/Instagram

Lifestyle

VEDRANA RUDAN: SVE ŽENE SU KUR**, SAMO SE PRETVARAJU!

Čuveni tekst poznate kontrovezne autorke objavljen je davne 2007, ali i dan danas izaziva brojne kontroverze i podeljena mišljenja. Kao, uostalom, i većina ostalih koje objavi.

Jednom mi je jedan od mojih muževa rekao, sve su žene kurve, ti se ovih dana samo dobro kontroliraš.

Čisto medicinski gledano, kad je žena kurva? Žena je kurva kad dobije prvu menstruaciju, dok je ne dobije, ona je samo buduća kurva? Nije istina, žena je kurva i kad viče, ne, ne, ne, dok joj tata uvaljuje velikoga pišonju u petogodišnju pipicu. Kurva je i u četrnaestoj kad iz kuće izađe u miniću, uskim pantalonama, dekoltiranoj majici… Sama je kriva ako je netko dograbi u parku u pet popodne i siluje.

Žena je kurva kad kćeri od četrnaest godina ne kaže da su sve curice u miniću, uskim pantalonicamai dekoltiranoj majici kurve.

Žena je kurva kad uveče sama uđe u bar, kad u dva popodne sama uđe u restoran, kad ujutro sama uđe u kafić. Da nije kurva, ne bi ulazila u muške prostore bez pratnje, njeno samo telo jasna je poruka, meni treba ku***.

Žena je kurva napaljuša kad odbije muškarca koji sedne pokraj nje pa joj kaže, ja imam ono što tebi treba.

Žena je kurva kad ne da pi*** ocu svoje najbolje prijateljice. Žena je kurva kad je za sise zgrabi deda njene najbolje prijateljice.

Žena je kurva kad ne želi raditi prekovremeno sa šefom u njegovoj kancelariji, ona na stolu, on među njenim nogama.

Žena je kurva kad ostavi muža zbog drugog muškarca. Žena je kurva kad ostavi muža zbog sebe same.

Žena je kurva kad odlazi kod frizera jednom nedeljno, kad joj je kosa seda, kad odbije kuvati svakodnevno, kad ne vozi decu u vrtić, kad ne ostane na bolovanju zbog dečjih boginja, kad ne želi peglati sama nego za to unajmljuje drugu kurvu.

Kad je bolesna, žena je bolesna kurva, kad je on bolestan, žena je kurva koja kuva prevruć čaj, preslabu kafu, odvratnu supu, donosi mlako pivo, uvaljuje toplomer, traži od njega da se okupa iako je bolestan.

Žena je kurva kad joj zbog raka odseku dojku. Kurvetina je svaka žena bez sise koja traži lovu za silikonske sise.

Žena je kurva kad ne da razvod bez frke, žena je kurva kad želi razvod, žena je kurva kad deo svoje plate potroši na torbicu, čizme i kaput iako već ima torbicu, čizme i kaput.

Žena je kurva kad ne nosi smeće, kad odbije da brine o njegovim roditeljima, kad pročita u njegovom mobilnom poruku koju mu je poslala kurva. Samo kurve prčkaju po tuđem mobilnom.

Žena je kurva kad poludi jer on diže kredite da bi se mogao kladiti, a ona to poslednja sazna.

Žena je kurva kad telefonom razgovara sa svojom majkom kurvom. Žena je kurva kad uopšte telefonom razgovara.

Žena je kurva kad se njemu ne diže. Žena je kurva kad želi biti sama, a ima njega i s njim djecu.

Žena je kurva kad na njegovom pogrebu glasno plače, žena je kurva kad na njegovom pogrebu tiho plače, žena je kurva kad na njegovom pogrebu ne plače, on je umro zato što mu je žena kurva.

Žena je kurva ako joj je mala plata, samo kurvetine dobro zarađuju. Sve su pevačice kurve, i glumice, i TV voditeljke, i novinarke, i političarke, i spisateljice. Da nisu kurve, ne bi se za njih znalo. Ako se žena bavi sportom, kurva je kad ne sruši svetski rekord. Kad žena sruši svetski rekord, kurva je željna slave i slikanja.

Žena je kurva kad je on ostavi zbog mlađe kurve, žena je kurva kad ostavljena nađe nekog mlađeg, kad nađe nekog starijeg, kad nađe nekog svojih godina, kad nikoga ne nađe.

Žena je kurva ako je doktorka, a htela bi biti šefica odeljenja. Žena je kurva kad je novinarka, a htela bi biti urednica.

Žena je kurva kad rodi žensko dete, koje je tek rođena kurva.

Žena je kurva kad je mama, a više ne želi biti mama. Žena je kurva kad nije mama i ne želi biti mama. Žena je kurva kad je mama pa opet hoće biti mama. Žena je kurva kad je mama a htela bi otići u bioskop, pozorište, na kafu. Najveće kurve ne mogu roditi čak ni kurvu.

Žena je kurva ako na televiziji radije gleda film nego fudbal, žena je kurva kad priča dok nacionalni tim na terenu gubi, žena je kurva kad se ne veseli, a mi smo dali gol, žena je kurva kad se smeje, a mi nismo dali gol.

Žena je kurva kad mu ne kaže da mora popiti antibiotik, žena je kurva kad mu kaže da previše pije, da ona nije kurva, on ne bi pio.

Žena je kurva kad deca u školi imaju jedinice i neopravdane časove, žena je kurva kad ne ode na roditeljski sastanak na koji ih je pozvala kurva. Žena je kurva ako se za njega ne doteruje, žena koja se doteruje nafrakana je kurva. Žene se slikaju gole jer su kurve, žene koje se ne slikaju gole ružne su kurve.

Žena je kurva ako pije pelinkovac s limunom i ledom, žena je kurva ako pije vino, pivo, viski, rakiju. Žena koja nikad ne pije alkohol kurva je koja se proserava.

Sve one iza kase u marketima lenje su kurve, tete u vrtiću lenje su kurve, one u bankama lenje su kurve, medicinske sestre lenjo vade krv iz vena, stara majka već mesecima umire, nikako da umre, živimo u svetu kojim vladaju lenje kurve.

Žena je kurva ako ne oseti da je on umoran nakon posla, žena je kurva kad je umorna nakon posla, žena je kurva kad ne da pi***, prava je kurvetina kad je nudi. Žena je kurva kad ju muškarac uhvati za guzicu, u autobusu, vozu, na poslu, u tramvaju, na plesu. Samo kurve svetom hodaju noseći guzicu.

Žena je kurva kad je stara. Svaka je žena stara kurva kad navrši tridesetu. Uvek treba naglasiti, sve su žene kurve.

Autorka ovoga teksta kurva je nad kurvama, samo takvoj kurvi može pasti na pamet pisati o tome kad je žena kurva. U Hrvatskoj barem jedna kurva mesečno plati životom zato što je kurva. Kad žena prestaje biti kurva? Kad umre? Kad žena umre ne prestaje biti kurva, ona postaje mrtva kurva.

Rudaninfo

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top