Ivana Španović objavila prvu, magičnu fotografiju s venčanja

instagram

Poznati

Ivana Španović objavila prvu, magičnu fotografiju s venčanja

Naša slavna atletičarka ponosna je što je postala gospođa Vuleta

U vikendu koji je za nama, najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i njen izabranik Marko Vuleta jedno drugom rekli su „Da“. Svoju dve godine dugu vezu, punu ljubavi i uzajamnog poštovanja krunisali su brakom.

Iako su se detaljnije informacije krile od medija, bilo je reči da će se svadbeno veselje održati van granica naše zemlje, tačnije u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. No, prelepo venčanje odigralo se na bajkovitom ranču u Umčarima, nadomak Beograda.

Danima unazad, svi su željno iščekivali da ugledaju fotografije sa njihovog venčanja, no tek sada je osvanula prva slika srećnih mladenaca.

Na svom „Instagram“ profilu, Marko je veoma ponosno objavio zabeležen trenutak njihovog prvog plesa, koji je pratila prelepa emotivna poruka.

– Uvek sam delio ljude na gledaoce i one koji zaista žive život. Ovi drugi se uvek bude zahvalni na svakom novom jutru i raduju se svakom novom danu. A kad imate nekog sličnog sebi, sa kim možete da podelite svako to jutro i dan, srećan ste čovek.

Vrlo brzo i Ivana je svoje pratioce na društvenim mrežama obradovala očaravajućim prizorom sa svadbenog veselja, na koji niko nije mogao ostati ravnodušan.

– Znala sam da si ti taj, jer si mi dozvolio da nosim patike čak i na prvom plesu. Blagoslovena da budem tvoja „do smrti“ i ponosna što sam gospođa Vuleta – napisala je u opisu fotografije.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top