JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PROSLAVILI ROĐENDAN ĆERKAMA

Printscreen/Instagram

Poznati

JOVANA I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ PROSLAVILI ROĐENDAN ĆERKAMA

Jovana i Željko Joksimović nisu objavili slike sa rođendana ćerki, ali je kuma morala da pokaže jedan divan detalj!

Slavlje ne prestaje u domu Jovane i Željka Joksimovića ovih dana. Osim što su oboje presrećni zbog filma „Toma“, za koji je Željko pisao muziku i bio producent, a Jovana vodi PR, već su upravo i proslavili rođendan svojim bliznakinjama.

Prethodnih godina se događalo da popularni par dozvoli fotografisanje, barem prilikom dolaska na ovakve porodične svečanosti. Međutim, sada su daleko diskretniji pa je sa rođendana Ane i Srne samo nekoliko njihovih prijatelja objavilo kratke video zapise.

Rođendan ćerki Jovane i Željka Joksimovića kuma | Lifestyle | PoznatiRođendan ćerki Jovane i Željka Joksimovića kuma | Lifestyle | PoznatiRođendan ćerki Jovane i Željka Joksimovića kuma | Lifestyle | Poznati

Dame nisu mogle da odole fantastičnoj dekoraciji u dvorištu gde je rođendanska žurka održana. Uz divno cveće na stolovima sa posluženjem, poseban ukras su bile stotine ruža koje kao da su „visile sa neba“. Njima je naročito ulepšan deo za dečiju igru, ali odlični cvetni aranžmani su bili i na zidovima dvorišta.

Snimke su objavile i kuma Sandra Perović, ali i Jovanina drugarica Marija Tarlać. Slavlje nije propustila ni Željkova ćerka Mina Joksimović koja je uvek isticala da svoje sestrice obožava. Za ovu priliku odabrala je trenerku, po poslednjoj modi i to crvene boje – na radost!

Jovana je ranije pričala o svojim naslednicama Ani i Srni, a iako su bliznaknje, ona je istakla da su veoma različite i da liče na nju.

– One su prave devojčice, ali i totalno različite, a fascinira me ta njihova sposobnost da odaberu baš onu garderobu koja savršeno odgovara njihovim karakterima. I tu nema ništa od Željka kod njih, samo od mame, te se nadam da ovaj deo intervjua on neće da čita, da izbegnemo svađu. Šalim se, naravno, pokupile su svašta, od svakoga od nas – rekla je tada Jovana.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top