OPET GORE MREŽE ZBOG JELENE ĐOKOVIĆ

Printscreen/Instagram

Poznati

OPET GORE MREŽE ZBOG JELENE ĐOKOVIĆ

Sat Jelene Đoković je ponovo zanimljiva tema – košta skoro 50 hiljada evra, ali to nije sve što znamo o njemu…

Jelena Đoković je poznata po tome što promoviše skromnost u svemu i često se fotografiše bez šminke, ali ceo svet netremice prati svaki detalj na njoj, a naročito nakit.

Tako je pažnju privukao i njen sat marke „Odemar Pike“ ukrašen dijamantima koji je vredan skoro 50 hiljada evra. Izrađen je od roze zlata, ima neobičan cifer koji je izrađen u „tapiserija“ stilu, a vrlo moderan kontrast skupocenim delovima čini kaiš od bele gume.

Nije ovo prvi put da se diže „prašina“ zbog njenog sata. Dogodilo se to još pre nekoliko godina kad se sa luksuznim časovnikom pojavila na turniru US Open, ali mediji se vraćaju na tu temu svakih nekoliko meseci.

Nije baš sasvim jasno zašto – naravno da kupovina ovakvog sata ne bi bila neki veliki trošak za budžet Đokovića. Uz to, treba znati da je Novak bio zaštitno lice baš ovog švajcarskog proizvođača luksuznih satova te je moguće da je Jelenin sat samo deo poslovnog dogovora. Na kraku, ona je uvek isticala da je Novak za nju inspiracija, ništa čudno da imaju i satove iste marke.

Jelena je sat „Odemar Pike“ (Audemars Piguet Royal Oak Offshore) nosila godinama i to zaista u sasvim jednostavnim i skromnim kombinacijama – pogledajte i sami u galeriji slika.

Izvor: Lepa&Srećna

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top