MLAD MESEC U NOĆI IZMEĐU 6. I 7. OKTOBRA ĆE IMATI NEVEROVATNU MOĆ

pixabay.com

Lifestyle

MLAD MESEC U NOĆI IZMEĐU 6. I 7. OKTOBRA ĆE IMATI NEVEROVATNU MOĆ

Spremite se, stiže neverovatno lep period

Astrolozi predviđaju da će oktobar biti mesec kosmičkih promena, a tu energiju donosi nam mlad Mesec u Vagi koji će osvetleti našu sudbinu od 6. oktobra, piše Lovesensa.

Mlad Mesec donosi element vazduha i može biti gorivo za inspirativne ideje i nove načine razmišljanja o životnim stvarima. Jaki element vazduha takođe može pokrenuti vetrove promena, vodeći nas da otvorimo svoj um za nove mogućnosti.

Osim Meseca, u znaku Vage su Sunce, Merkur i Mars. Energija Vage je pronalaženje ravnoteže, traženje sredine i sagledavanju stvari sa obe strane. Vaga ima dar da može uravnotežiti apsolutno svaki segment života, pa svako dobija svoje parče kolača. Ovo je period jedinstva i harmonije, pa posebno ga iskoristite za unapređenje emotivnih i ljubavnih odnosa.

Na dubljim nivoima, energija Vage odnosi se na saradnju. Radi se o radu u harmoniji sa drugima, sa prirodom i sa celim životom. Ali, Vaga nas i opominje da sada ne treba da se trudimo da se dopadnemo drugima, da se pretvaramo i prilagođavamo kako bi u ljudima izazvali varnice. Sada je trenutak da se dopadnete sebi – baš takvi kakvi ste, bez vela zablude.

Mlad Mesec donosi uvek fantastično vreme za promene i postavljanje temelja za nove navike, pa ako postoje stvari koje više ne funkcionišu u vašem životu, ovo bi bilo savršeno vreme da napravite neke izmene i unesete više ravnoteže u svoj život.

Jupiter, koji trenutno putuje retrogradno u znaku Vodolije veoma je aktivan tokom mladog Meseca u Vagi. Kao planeta obilja, podseća nas da živimo u svetu punom mogućnosti i da imamo izbor za sve u životu. Ukoliko budete dali sve od sebe postoji velika šansa za dodatnu zaradu i napredovanje na poslu.

Istog dana, 6. oktobra, kada je mlad Mesec i Pluton počinje direktan hod i pojačava našu moć, energiju, percepciju. Pluton je planeta ponovnog rođenja i transformacije. Vreme je da počnete da ostvarujete sve ono o čemu dugo sanjate.

Kombinacija Plutonove i Mesečeve energije podstiče vas da razmislite o transformacijama u svom životu. Budite ponosni na sebe kada ste otpustili i napustili ono što nije valjalo, a srećni zbog toga što ste imali hrabrosti da prigrlite nešto drugo.

Iskoristite ovaj novi mesečev ciklus za stvaranje, pozitivne promene i dupliranje svega što je dobro u životu.

lovesensa.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top