Moćan domaći melem olakšaće vam život!

Lepota i zdravlje

Moćan domaći melem olakšaće vam život!

Veoma moćna kombinacija dva sastojka, olakšaće tegobe značajno!

Bolovi u kičmi, ramenom pojasu, predelu vrata, kao i u zglobovima – postali su deo naše svakodnevice, u najvećem broju slučajeva zbog načina života koji vodimo. Dugo sedenje, manjak fizičke aktivnosti, stres, nepravilno držanje samo su neki od uzročnika akutnih i hroničnih bolova u kičmenom i ramenom pojasu, ali i u zglobovima. Naravno, ne smemo da zaboravimo ni degenerativna oboljenja, poput reume i artritisa.

Ukolikio patite od ovih tegoba, postoji niz konvencionalnih metoda lečenja, kao i terapija koje zasigurno dovode do olakšanja, ali i priroda može da bude i te kako od pomoći. Mi vam predstavljamo domaći melem, koji će ublažiti tegobe i bolove u ovim oblastima.

Napravite prirodni preparat koji vam može pomoći kod bolova u leđima i zglobovima. Ovaj prirodni lek može održati zglobove u dobrom stanju, smanjiti bolove i istovremeno otkloniti mnoge probleme koje prate ove tegobe.

Lek za bolne zglobove i leđa:

RECEPT:

Sastojci:

– od 300g do 400g belog luka

– 1l kvalitetnog nerafinisanog biljnog ulja (maslinovo, suncokretovo…)

Priprema:

Očistiti od 300 g do 400 g belog luka, a zatim ga sitno iseckajte (može da se i ne secka, odnosno sitni). Staviti ga u teglu i preliti sa 1l kvalitetnog nerafinisanog biljnog ulja (maslinovo, suncokretovo…). Posle toga, zatvoriti poklopcem teglu i ostaviti na tamno mesto, na sobnoj temperaturi oko 2 nedelje. Ne zaboravite svakodnevno mućkati sadržaj tegle. Na kraju ćete dobiti ulje belog luka, koje treba da se procedi kroz 3 do 4 sloja gaze ili dvaput kroz sitnu plastičnu cediljku.

Primena:

Ulje belog luka se utrljava u bolna mesta, na primer u donji deo leđa kod osteohondroze, bolova u leđima ili u bolne zglobove na rukama i nogama kod artroze. Pokriva se najlonskom kesom u utopljava se preko noći. Beli luk poboljšava cirkulaciju krvi u bolnim zglobovima, samim time pomaže uspostavljanju njihovih funkcija. Terapija bi trebalo da traje dva meseca. Pre upotrebe prirodnih sredstava uvek se obavezno konsultujte sa vašim lekarom.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lepota i zdravlje

Popularno

To Top