Uradite OVO i čeka vas ljubavna čarolija!

pixabay.com

Ljubav i seks

Uradite OVO i čeka vas ljubavna čarolija!

Kako privući ljubav svog života za vreme mladog Meseca 6. oktobra – može vam pomoći jedna stara tehnika!

Mlad Mesec u znaku Vage očekuje nas 6. oktobra, a njegova energija biće transformaciona i moćna, pa slede velike promene, naročito na polju ljubavi.

Došlo je vreme da se odnosi srede kako bi se uspostavila ravnoteža i sve se sredilo. Morate uhvatiti taj unutrašnji osećaj razumevanja ko ste, šta vam zaista treba i od čega zavisi hoćete li biti najsrećnija moguća osoba.

Potrebno je otkriti svoju posebnost i lepotu ima vaša duša, šta je ono o čemu sanja, kakva je njena mašta… Opipavši i upoznavši sebe, više nećete moći da se bavite samozavaravanjem i izbećićete odnose sa pogrešnim ljudima. Kada bolje razumete sebe i svoje emocije, želite da budete svoji i da istovremeno uživate u komunikaciji sa ljudima oko vas. I nećete se plašiti da branite svoje granice i izjavite nešto što vas muči, ne odgovara vam i izaziva neugodnost.

Tokom perioda mladog Meseca u Vagi veoma je važno poraditi na na temi odnosa. Razradite svoju senzaciju u društvu. Kako se ljudi odnose prema vama? Zašto je to tako? Šta biste voleli da promenite? Da li vam je tuđe mišljenje važno? Mogu li vas stranci zbuniti ili uništiti vašu vezu? Odgovorite iskreno na ova pitanja, bez obmanjivanja sebe i mnogi odgovori će se pojaviti.

Posebno je povoljna energija za one koji tragaju za srodnom dušom.

6. oktobra i u naredna dva dana (zaključno sa 8. oktobrom) poradite na sebi i svom romantilnom životu.

Uzmite list papira i i počnite iskreno da pišete kakav partner vam treba. Pišite otvoreno, ne lažite sebe, ne sastavljajte bajke. Ovo je samo vaš list u kojem treba sebi da otkrijete istinu.

Ako ste u vezi, onda zapišite šta nedostaje kako bi veza postala idealna sa vaše tačke gledišta. Možda je prestao da daje komplimente, retko izlazite negde zajedno, postao je ljut ili hladan. Razmislite zašto bi to moglo biti.

Posebno je važno zapisati svoja osećanja kada maštate o potencijalnom partneru. Kako vidite sebe pored njega, šta vam budućnost sa njim donosi. Razmislite o svim nijansama do najsitnijih detalja, a na krjau lista zapišite: „Otvorenog srca i sa zahvalnošću prihvatam da upoznam ovu osobu.“ Sakrijte list na posebnom i skrivenom mestu, tamo gde čuvate važne stvari i uspomene.

Jesen je vreme magičnog raspoloženja, romantike, udobnosti i otvorenih duša. Ako primenite ovu tehniku za vreme mladog Meseca, to ne mora da znači da će sutra vaš muškarac iznenada iskočiti iz ugla i odvesti vas u novi život.

Ova tehnika je važna jer vam pomaže da tačno znate šta vam treba u romantičnom odnosu i sa kim ćete biti srećni. Pomoći će vam da izaberete najbolju opciju i izgradite svoj put do nje. Neka vam mlad Mesec donese srećne i divne promene!

Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top