3 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAĆE SREĆE U LJUBAVI OD 6. OKTOBRA

Printscreen/Instagram

Ljubav i seks

3 HOROSKOPSKA ZNAKA IMAĆE SREĆE U LJUBAVI OD 6. OKTOBRA

Direktni Pluton donosi ljubavnu sreću za ova 3 horoskopska znaka – od 6. oktobra rešavaju probleme i počinju ponovo ludo da vole!

Pluton kreće direktno od 6. oktobra i donosi nam snažnu intuiciju i pojačanu energiju koja će se zadržati neko vreme. Napokon se završio retrogradni Plutonov hod kada smo učili lekcije na teži način, zato je pred nama znatno povoljniji period nego onaj u prethodnih 6 meseci. Tokom retrogradnog Plutona, klonuli smo nazad i dopustili da nam najmračnije misli nastanu u umu – to je ono što je još više povećalo loše raspoloženje ljudi. Kada krene direktno, naša tamna strana izlazi na videlo. Iako to ne izgleda pozitivno, zapravo jeste, jer smo osvestili šta je to negativno što nas muči i postajemo spremniji da ga se oslobodimo zauvek. Kako će ovaj aspekt uticati na ljubav?

U polju romantike dolazi do igre sve ili ništa, što znači – ili ćemo unaprediti odnos sa partnerom i pronaći pravu ljubav, ili će doći do rastanaka i odluke da je bolje da neko vreme budemo sami. Donose se krupne i važne odluke, ali racionalno, iskreno i otvoreno. Ipak, direktni Pluton je izabrao srećnike – ova 3 znaka biće zaista blagosloveni u ljubavi:

Vaga

Direktni Pluton donosi vam emocionalno isceljenje. Moguće je da ste u odnosu sa partnerom imali neke probleme, ali saa se sve vraća u normalu. Možda ste oklevali u prethodnih nekoliko nedelja da razgovarate o problemu, sada energija direktnog Plutona može uticati kao podstrek da kažete šta vam je na umu. To je najvažniji korak koji ćete preduzeti, jer samo tako se mogu rešiti stari problemi i obnoviti poverenje. Slobodne Vage postaju neustrašive i sada zaista znaju šta hoće, a to i postižu.

Škorpija

Škorpija se osećča dobro u svojoj koži. Direktni Pluton joj donosi pojačano samopouzdanje. Birate pravi način da ostvarite ljubavne želje, baš onako kako ste maštali. Ovo je sezona ozdravljenja za vas i mnogo stvari zavisi od toga koliko dobro komunicirate svoje misli i osećanja. Uspećete da izgladite u vezi svaku situaciju koja je pošla po zlu. Ljubaznost, nežnost i iskrenost je ono što se sada ceni u ljubavi, a ukoliko Škorpije to iskoriste, mogu očekivati pozitivan rasplet događaja na romantičnom planu

Strelac

Istina je oduvek bila vaša vizit karta; u komunikaciji sa vama je obavezna. Ipak, u poslednjih nekoliko meseci plašili ste se da je upotrebite u ljubavi – strah od gubitka. Sadqa ste odvažni da budete potpuno iskreni, a partner će vas razumeti. Ako otvoreno popričate o svemu što vam ne odgovara, moguće je da ćete uspeti da povratite prvobitnu strast i zaljubljenost. Slobodni Strelčevi takođe dobijaju hrabrost i prave prvi potez u pokazivanju osećanja. Bićete ponosni na sebe!

Izvor: Sensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top