Severina pomera granice seksepila haljinom koja će ZAVLADATI svetskom modom

Printscreen/Instagram

Poznati

Severina pomera granice seksepila haljinom koja će ZAVLADATI svetskom modom

Proteklih sezona ovaj trend je postepeno najavljivao da bi mogao da uzme primat, a sad već nema sumnje da će suvereno vladati modom narednih godina. Na našim prostorima ga među prvima maestralno nosi ― Severina!

Hrvatska pevačica Severina uvek u korak s najnovijim trendovima, pa tako nije zaobišla ni provokativne izreze, koji su bez sumnje dominirali pistama na revijama nedelja mode u septembru, kojima su najavljene kolekcije svetskih brendova za proleće i leto 2022.

Najcenjeniji dizajneri poručuju da za izreze različitih veličina i oblika ima mesta na svim odevnim predmetima, a Severina se za svoj nastup u Cirihu odlučila za tamnoljubičastu haljinu sa izrezom u predelu grudi.

On nije ni preširok niti predubok, ali svakako naglašava seksepil lepe pevačice i interesantna je zamena modelima s dubokim dekolteom. Seve se opredelila za haljinu koja je uska u predelu struka, odakle pada u naborima, a krasi je i efektan šlic.

Inače, Severina se ovim nastupom vratila u Cirih posle tačno godinu i po dana, a ističe da je presrećna što je u publici videla mnogo mladih.

― Toliko sam srećna što je u publici bila nova generacija, koja se možda kroz pesme uči našem jeziku. Došli su čak i Švajcarci, koji sigurno ne znaju nijednu pesmu, ali nemaju gde da izađu u Cirihu ― našalila se pevačica na Instagramu.

Pevačica je podelila nekoliko fotografija i snimak kojima je pokazala da je bila odlično raspoložena i da joj je ova haljina omogućila da pleše i odlično se i sama zabavi, uprkos cipelama s visokim potpeticama. Ona nije skidala osmeh s lica uprkos tome što je nedavno od bivšeg partnera Milana Popovića dobila još jednu tužbu. Kako je otkrila pratiocima na Instagramu pre nekoliko dana, otac njenog sina i ona i dalje vode sudske bitke.

― Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro? ― pitala je Severina.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top