Šenon Doerti rasplakala publikom svojom sudbinom

Printscreen/Instagram

Poznati

Šenon Doerti rasplakala publikom svojom sudbinom

Talentovana glumica već šest godinama pokušava da pobedi opaku bolest, a teški momenti joj pokazuju koliko je jaka.

Harizmatične i nepobediva glumica Šenon Doerti koju je publika svih generacija zavolela u hit seriji „Čari“ već šest godina hrabro se bori sa veoma izazovnom dijagnozom kancera dojke u četvrtom stadijumu, a kako bi pomogla ženama koje se bore sa istom bolešću pokazala je intimne fotografije koje su rastužile publiku širom sveta.

„Povodom meseca podizanja svesti o raku dojke, htela bih podeliti još deo mog ličnog putovanja od prve dijagnoze do druge. Je li sve lepo? Ne, ali istinito je i nadam se da ćemo zbog ovog postati obrazovaniji i upoznati kako rak izgleda. Nadam se da ću podstaknuti ljude na mamografiju, redovne preglede, da se reše straha i suoče sa svime što je pred njima. Rak dojke dijagnostikovan mi je 2015. Imala sam mastektomiju i išla na hemoterapiju i zračenje. Imala sam česta krvarenja iz nosa zbog hemoterapije. Nisam sigurna je li neko od vas to doživeo. Bila sam i jako umorna. Razveselila sam se dok sam oblačila smešnu pidžamu koju mi ​​je dala moja prijateljica Kristi. Je li me to stvarno razveselilo? Da!! Izgledala sam smešno i mogla sam se nasmejati sama sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim. Nadam se da ćemo svi pronaći humor u nemogućem.“ – napisala je glumica ispod potresnih životnih momenata.

Koleginice i bliske prijateljice Alisa Milano i Sara Mišel Gelar neizmerna su podrška Šenon, a lepe reči ne izostaju ni na društvenim mrežama.

GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top