PRE 2 DECENIJE OSVOJILA JE TITULU NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Prijanka Čopra pokazala KAKVO TELO IMA! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

PRE 2 DECENIJE OSVOJILA JE TITULU NAJLEPŠE ŽENE SVETA: Prijanka Čopra pokazala KAKVO TELO IMA! (FOTO)

Glumica Prijanka Čopra pobedila je na izbiru za Mis sveta 2000. godine, te dobila titulu „najlepše žene sveta“. Nakon što je ponela tu laskavu titulu, lepa Indijka dospela je i na liste najseksepilnijih i najpoželjnih dama na planeti.

Prijanka uvek zablista na crvenom tepihu u kreacijama sa provokativnim detaljima, pa nas je više puta zaintrigirala sa predubokim dekolteom ili smelim šlicem.

Ipak, ova 39-godišnjakinja se za gotovo dve decenije karijere gotovo nikada nije pojavila u bikiniju ili donjem vešu, a čak su je i paparaci retko fotografisali u ovom izdanju.

Nedavno se sama pohvalila na Instagramu nizom fotografija u kupaćem kostimu i pokazala svoju figuru.

Prijanka je trenutno u Valensiji, u Španiji gde radi na snimanju serije „Citadel“, a slobodne trenutke koristi da uživa u sunčanju i kupanju. Tako je pozirala i na jahti u žutom jednodelnom kupaćem kostimu, a nešto kasnije i u crvenom bikiniju.

Na obe fotografije slavna Indijka nosi i beli, lepršavi ogrtač za plažu, te velike naočare za sunce, a njena spontanost, širok osmeh i prirodnost oduševili su pratioce na Instagramu.

„Božanstvena si“, „Pravi dijamant“, „Tako si lepa i zgodna“, „Ovo je prirodno, normalno žensko telo, hvala što nas podsećaš na to“, samo su neki od brojnih komentara.

Podsetimo, Prijanka je u braku sa 10 godina mlađim pevačem Nikom Džonasem, a njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu.

Kurir

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top